5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Trabzonspor'da kriz masası kuruldu

Trabzonspor Yönetim Kurulu, Diyarbakspor ve Toulouse mağlubiyetlerinin perde arkasındaki nedenlerini araştırmaya başladı.


Yönetim Kurulu, Sportif Direktör Ünal Kahraman ve Teknik Direktör Hugo Broos'un bir araya geleceği toplantıda arka arkaya alınan şok yenilgilerin nedenlerini tartışılacak ve çözüm yollarını arayacak.


Sivasspor galibiyeti ile sezona güzel bir başlangıç yapan Trabzonspor, Diyarbakırspor ve Toulouse mağlubiyetleri ile adeta yıkıldı. Bordo-mavili camiadaki günlük-güneşlik hava yerini karabulutlara bıraktı. Hafta sonu Manisaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da Başkan Sadri Şener ve yönetim kurulu takım üzerindeki karabulutları dağıtmaya çalışıyor. Üst üste alınan şok yenilgilerle hayal kırıklığı yaşayan Trabzonspor'da yönetim kurulu beklenmedik mağlubiyetlerle ilgili olarak Hugo Broos'un raporunu
isteyecek. Radikal kararlar alması beklenen yönetimin, yaşamlarına dikkat etmeyen bazı oyuncuların ikaz edeceği belirtiliyor.


Oynanacak olan rövanş maçında tur şansını mucizelere bırakan Trabzonspor'da yönetim kurulu eleştirilerin odağında bulunuyor. Özellikle forvet mevkiine transfer yapmamasından dolayı eleştirilen yönetim kurulu bütün okları üzerine çekmiş durumda. Bordo-mavili kulübe geldiği günden beri ilgi odağı olan Hugo Broos, Diyarbakırspor ve Toulouse maçlarından sonra yaptığı tercihler nedeniyle eleştirilmeye başlandı.


Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, oynanan karşılaşmadan sonra stadyumu sinirli bir şekilde terk ederken Şener'in oldukça moralsiz olduğu gözlendi. Ekonomik anlamda sıkıntılı günler geçiren Bordo-mavili kulübün hayata geçirdiği projelerin alınan kötü saha sonuçları nedeniyle yavaş gitmesi de Şener'i düşündürüyor.
 

İha
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2009 Cuma 15:12:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?