5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Trabzonspor'da moraller yerinde

Trabzonspor, Turkcell Süper Ligi'nin 22. haftasında deplasmanda Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Divan Başkanlık Kurulu Eski Başkanı Nizamettin Algan ile yeni Başkan Ali Özbak, Bordo-mavili takımın antrenmanını ziyaret ederek, zorlu maç öncesi teknik heyet ve futbolculara moral verdi.


Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde yapılan antrenmana tüm futbolcular katıldı. Bordo-mavili futbolcular, antrenmanda düz koşu ve dar alanda pas çalışmasının ardından taktik çalışma gerçekleştirdi. Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Eski Başkanı Nizamettin Algan ve yeni Başkan Ali Özbak, tesislere gelerek, Antalyaspor maçı öncesi teknik heyet ve futbolculara moral verdi.

Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üylerinin karşıladığı Algan ve Özbak, teknikheyet ve futbolculara çikolata ikram edip Antalyaspor maçında başarılar dilediler. Ziyarette Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Atal da hazır bulundu.


Trabzonspor'da altyapının başına getirilen Sadi Tekelioğlu da Bordo-mavili takımın antrenmanına gelerek, teknik direktör Ersun Yanal'a moral verdi. İki teknik adam bir süre sohbet etti.

İha
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2009 Perşembe 19:41:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?