5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Trabzonspor'da seferberlik!

Turkcell Süper Ligi'nin 29. haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak Trabzonspor'da zorlu maç öncesi seferberlik ilan edildi.


Hacettepe ve Gençlerbirliği maçlarından 6 puan çıkartarak şampiyonluk için iddiasını korayan Trabzonspor'da gözler 25 Nisan Cumartesi günü deplasmanda oynanacak Sivasspor maçına çevrildi. Rakibi karşısında sahadan galibiyetle ayrılmayı hedefleyen Bordo-mavili takım, hedefe bir adım daha yaklaşmak istiyor. Sivasspor maçını final müsabakası olarak değerlendiren Bordo-mavili takımda yönetim ve teknik heyet, bu maç öncesi seferberlik başlattı.
Trabzonspor yönetimi, kulübün faaliyetlerini de bir haftalığına dondurdu.

Acil olmayan işler ve projeleri 1 haftalığına dondurma kararı alan Bordo-mavili yönetim, tüm mesaisini Sivasspor maçı öncesi yapılacak olan çalışmalara verecek. Başta Kulüp Başkanı Sadri Şener ve yönetim kurulu üyeleri, maç öncesi Trabzon'a gelerek teknik heyete ve futbolculara moral verecek. Sezonun en önemli maçı için gerekli tüm tedbirleri alma adına yoğun bir şekilde çalışan yönetimin, zorlu maç öncesi prim dopingi yapmayı planladığı belirtildi.


Bu arada Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal da boş durmuyor. Yönetim kurulu ile birlikte Sivasspor maçı haftasında sürekli görüşme halinde olan deneyimli teknik adam, yardımcılarıyla birlikte rakibini etüt ediyor. Bordo-mavili takımda sakat ve cezalı oyuncunun bulunmaması zorlu karşılaşma öncesi avantaj olarak görülürken, Yanal futbolcularına Sivasspor maçının önemini her fırsatta anlatıyor. Sivasspor maçı hazırlıkları sırasında oyuncularıyla toplantılar yapacak olan Yanal, takımda motivasyonu üst seviyede tutmayı amaçlıyor.


Öte yandan Trabzonspor yönetimi, Cumartesi günü Sivas'ta oynayacağı karşılaşma için bu kentte kalma kararı verdi. Geçtiğimiz hafta başında Sivas'taki otellerin diğer takımlara oranla kendilerinden yüksek miktar talep etmesinden şikayetçi olarak Tokat'ta kalabilecekleri söyleyen Bordo-mavili yöneticilerin, Sivas'taki Büyük Otel'in fiyat indirimini kabul etmesiyle Sivas'ta kalmaya karar verdiği öğrenildi.
 

İha
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2009 Pazartesi 14:49:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?