5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Trabzonspor'dan açıklama

Trabzonspor Kulübü, son günlerde bazı oyuncular hakkında çıkan asılsız haberlere tepki gösterdi.


Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Colman, Serka, Yattara ve Seçuk ile ilgili çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Açıklamada, "Son dönemde medyada Colman, Serkan, Yattara ve Selçuk gibi oyuncularımız hakkında 'bileti kesildi', 'ödemeleri aksadığından oynamıyor', 'Ersun Yanal'ın gidişine tepki gösteriyor' gibi hayal ürünü haberlerin yoğunlaştığı görülmektedir. Söz konusu haber, yorum ve değerlendiren tamamı gerçeği yansıtmamaktadır. Bahsedilen oyuncularımızın bir süredir çeşitli sakatlıklarının bulunmasına rağmen büyük bir özveriyle takımlarının başarısı için forma giydikleri, ellerinden gelen tüm gayretleri gösterdikleri gerçeği ortadayken yapılan değerlendirmelerin kabul edilebilir hiçbir yanı bulunmamaktadır. Söz konusu oyuncularımızdan sadece Serkan Balcı'nın sakatlığının iyileşmesinin mümkün olmadığı sağlık kurulumuz tarafından tespit edilmiş ve bu oyuncumuza sezon sonuna kadar izin verilmiştir.

Gerçekler bu yöndeyken; takımımız sezon başından beri zaman
zaman istenmeyen sonuçlar alınsa da büyük bir iyi niyet, sorumluluk ve fedakarlık sergileyerek Trabzonspor adının sürekli zirvede yer almasını sağlamıştır. Elbette bu mücadelenin ve başarının sergilemesinde Teknik Direktörlerimiz Ersun Yanal ve Ahmet Özen'in katkılarının da inkar edilmesi mümkün değildir. Bu vesileyle ekibimizin kalan haftalarda da aynı azim ve inançla mücadele ederek ligi en iyi yerde tamamlayacağına inanıyor, tüm oyuncularımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz. Kamuoyuna saygıyla
duyurulur" denildi.
 

İha
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2009 Salı 18:24:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?