30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Trabzonspor'dan eğitime destek

Trabzonspor Taraftarlar Birliği'nin başlatmış olduğu 'Bordo-Mavi Okul Projesi'ne Trabzonspor'dan anlamlı destek geldi. Kulüp Başkanı Nuri Albayrak, Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, teknik direktör Ziya Doğan ve futbolcular okula yardım elini uzattılar.

Trabzonspor Taraftarlar Birliği'nin başlattığı 'Bordo-Mavi Okul Projesi' kapsamında onarımı yapılan ve bordo maviye boyanan Trabzon Merkez Karlık İlköğretim Okulu 2007-2008 eğitim-öğretim sezonuna için hazırlanan okulda son hazırlıklar yapılıyor. Başta Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, teknik direktör Ziya Doğan ve futbolcuların katkıda bulunarak birer derslik yaptırdığı Merkez Karlık İlköğretim Okulu, Ramazan bayramı sonrasında düzenlenecek görkemli bir törenle hizmete girecek.

Trabzonspor Taraftarlar Birliği Başkanı Adem Söğüt, 'Bordo-Mavi Okul Projesi'nde son aşamaya geldiklerini belirterek, "Başlatmış olduğumuz bu projeyi yoğun bir ilgi oldu. Her yerden destek aldık. Bu projede amacımıza ulaştığımızı düşünüyorum. Burada eğitim ve öğrenim görecek olan gençlerimiz Trabzonspor sevgisiyle büyürler" dedi.

Projeye başta Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, teknik direktör Ziya Doğan ve futbolcuların katkıda bulunduğunu söyleyen Adem Söğüt, "Onların çok ilgilisini çekti. Heyecan duydular. Başkan Nuri Albayrak, Haşim Sayitoğlu ve Ziya Doğan birer sınıf yaptırdı. Onların adlarını yaptırdıkları bu sınıflara vereceğiz. Futbolcularımızın yapmış oldukları katkılarla öğretmenler odası, koridorlar ve çevre düzenlemeleri yaptık. Başlatmış olduğumuz bu projeye iş adamlarımız da katkıda bulundu" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2007 Pazartesi 15:44:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?