5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Trabzonspor'dan örnek davranış

TRABZONSPOR'DAN ANLAMLI DAVRANIŞ

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Trabzonspor'un sadece sahada 90 dakika mücadele eden bir kulüp olmadığını belirterek sosyal sorumluluklarının da bulunduğunu söyledi.

Trabzonspor Kulübü tarafından Trabzon'da ilköğretim ve ortaöğretim okul birincileri ile Karadeniz Teknik Üniversitesi'ni kazanan ilk 50 öğrenciye 2009-2010 sezonu kombine kartı verildi. Toplamda ise 119 öğrenciye Trabzonspor atkısı ve kombine kartı hediye edildi.

Trabzonspor Kamp ve Eğitim Tesisleri Nizamettin Algan Konferans Salonu'nda düzenlenen törene Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen, Trabzonspor Sportif Direktörü Ünal Karaman, futbolcular Alanzinho ve Ferhat Öztorun ile öğrencilerle birlikte aileleri katıldı.

Törende konuşan Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Trabzonspor'un sadece sahada 90 dakika mücadele eden bir kulüp olmadığını belirterek, "Trabzonspor kültürel ve sosyal sorumluluk çerçevesinde Trabzon'da başarılı olmuş olan öğrencilere stadyumlara taşımak Trabzonspor'u ve futbol sevdirmeyi bir görev olduğunu düşünüyoruz. Öğrencilere başarılar dilemeyeceğim çünkü zaten onlar başarılı öğrenciler. Onlara bu başarıların devamını diliyorum" dedi.

Başarılı olmuş öğrencileri Trabzonspor'a katmak istediklerini belirten Hacısalihoğlu, "Başarılı olmuş öğrencileri Trabzonspor'a ne kadar katarsak Trabzonspor o kadar başarılı olur. Böyle bir faaliyeti başlatmanın mutluluğunu yaşıyoruz" şeklinde konuştu.

KTÜ Rektörü İbrahim Özen ise Trabzonspor'un, Trabzon'un en popüler markası olduğunu kaydederek "Bu organizasyon Trabzonspor sevgisinin aşılanması için büyük bir adımdır. Üniversitemizde 43 bin öğrenci bulunmaktadır. Bu öğrencilerin yüzde 19'u Trabzonlu'dur. Diğer yüzde 81'i ise diğer şehirlerimizdendir. Bu öğrencilerin Trabzonspor'lu olması için atılan bu adım büyük bir adımdır" dedi.

Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İsmail Güneş ise, "Gönüllerin sevgilisi olan Trabzonspor'un bizleri böyle bir organizasyonda düşünmesi bizleri gururlandırmıştır. Bu organizasyonun ilçelerimizde başarılı olmuş öğrencilerimize de uygulanmasını Trabzonspor'dan talep ediyoruz" ifadelerini kullandı.

TRABZONSPOR'DAN ANLAMLI DAVRANIŞ
TRABZONSPOR'DAN ANLAMLI DAVRANIŞ
TRABZONSPOR'DAN ANLAMLI DAVRANIŞ
TRABZONSPOR'DAN ANLAMLI DAVRANIŞ
İHA
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2009 Perşembe 17:00:05
Güncelleme :3 Aralık 2009 Perşembe 17:23:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?