30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Trabzonspor'dan Ulusoy'a veryansın

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, ilk yarıda sahalarında oynayacakları karşılaşmaların gelirini şehit ailelerine bağışlama kararı aldıklarını hatırlatarak, Futbol Federasyonu'nun seyircisiz oynama cezalarını kaldırması halinde bu maçların gelirini de bağışlayacaklarını söyledi.

Albayrak, Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde düzenlenen bayramlaşma töreninde, gazetecilere yaptığı açıklamada, bayram öncesinde şehit olan askerlerin kendileri için büyük önem taşıdığını belirterek, ''Şehitlerimiz için başlattığımız bir kampanya var. Bu kampanyaya tüm kulüplerimiz ile vatandaşlarımızın katılmasını istiyoruz. Kulüp olarak bu işin öncülüğünü yapmak için ayağa kalktık. Eğer federasyon bizim açıklamamıza istinaden seyircisiz maçlarımızı kaldırırsa, biz o maçlardan gelen geliri de şehit ailelerimize aktarırız'' dedi. 

Bugüne kadar kimseden kendi taraflarını tutmalarını istemediklerini ifade eden Albayrak, şöyle devam etti: 

''Sadece adalet olmasını istedik. Kimsenin hakkını istemedik, kimse de bizim hakkımızı istemesin. Federasyon başkanı kim olursa olsun, isterse babamın oğlu olsun, benim için Trabzonspor'un hakları önemlidir. Biz şu anda onun için buradayız ve bunu yapmaya çalışıyoruz. Futbol Federasyonu'nun başkanıyla diğer kurum ve kuruluşlar güvenilirliklerini yitirdiği için bundan sonra onlara Sivasspor maçıyla ilgili başvuruda bulunmayı düşünmüyoruz. Çünkü federasyonun şu ana kadar Trabzonspor ile ilgili verdiği kararlar taraflı olmuştur. Başkan Haluk Ulusoy tüm güvenini yitirmiştir. Federasyonun bir an önce kongreye gitmesi gerekir. Çünkü biz futbolun yola devam etmesini istiyoruz. Ligdeki takımların yüzde 90'lık bölümünün de bizimle aynı görüşte olduğunu biliyoruz.''

-''ULUSOY'UN GÖREVDE KALMASI SAKINCALI''-

Federasyon seçimlerine kadar Haluk Ulusoy'un görevde kalmasının sakıncalı olduğunu savunan Albayrak, ''Eğer Ulusoy devam ederse, mevcut hataların daha fazla olacağına inanıyorum. Son haftalarda hakemlerin yapmış olduğu hatalar oldukça arttı. Haluk Ulusoy güven kaybı yaşamamak ve şimşekleri üzerine çekmemek için, 'bir daha aday olmayacağım' dedi. Eğer böyle bir karar verdiyse, bir an önce istifa edip federasyonu kongreye götürmelidir. Ayrıca Ulusoy'un böyle bir karar vermesi, kendi yönetimiyle kurum ve kuruluşlarını zayıflatmıştır'' diye konuştu. 

aa
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2007 Cumartesi 20:00:32
Güncelleme :13 Ekim 2007 Cumartesi 20:01:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?