30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Trabzonsporlu taraftarlar isyan etti

Trabzonspor taraftarları, yayınladıkları bildiri ile Trabzonspor Yönetim Kurulu'nu Mayıs ayında genel kurula gitmeye çağırdı.
Sezona büyük umutlarla başlayan ancak koyduğu hedeflerden bir bir uzaklaşan ve en son Fortis Türkiye Kupası'ndan elenerek Avrupa Kupaları'na katılma şansını zora sokan Trabzonspor'da taraftarlar yönetime tepkili. Saha sonuçlarının iyi gitmemesi ve yönetim içerisinde yaşanan huzursuzluklar taraftarları isyan noktasına getirdi. Bordo-mavili taraftarların en büyük taraftar sitesi "bordomavi.net", Trabzon'daki en büyük taraftar grubu olan "Çılgınlar (kalearkasi.net)" ve İstanbul başta olmak üzere çevre illerdeki en büyük Trabzonspor taraftar grubu olan "Gurbetçi Gençler'in (gurbetcigencler.com)" ortak yayınladıkları bildiride, Trabzonspor yönetimi Mayıs ayı için genel kurul kararı almaya davet edildi. Taraftar gruplarının ortak yayınladığı bildiride şu ifadelere yer verildi: 

"Büyük Trabzonspor'un Genel Kurulu'nun, büyük bir teveccüh ile iş başına getirmiş olduğu mevcut Trabzonspor Yönetimi, belki misyonunu değil ama yönetimdeki ömrünü tamamlamıştır. Bu nedenle, sürekli yapmış olduğunuz yanlışlara yenilerini ilave etmeden, en medeni kararı alarak, inatlaşıp çok sevdiğimiz kulübümüze zarar vermeden derhal Genel Kurul kararı almanızı bekliyoruz. Verilen hizmet sözleri tutulamamıştır. Bundan sonra yapabileceğiniz tek hizmet Mayıs ayı sonu için alınacak Genel Kurul kararıdır. Bu, mevcut Trabzonspor Yönetimi için son çağrıdır!" 

Bu arada, Bordo-mavili taraftarların en büyük buluşma yeri olan 'bordomavi.net' isimli sitede yapılan ankette taraftarlara sorulan, "Trabzonspor yönetimi Mayıs ayı için Genel Kurul kararı almalı mı?" sorusuna yüzde 84'lük kısım "evet" derken, yüzde 16'lık kısım ise "hayır" dedi. Taraftarların hala oy kullandığı ankete yaklaşık bin 500 kişi katıldı.
iha
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2007 Perşembe 01:19:23
Güncelleme :3 Mayıs 2007 Perşembe 13:25:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?