2
Mayıs
2024
Perşembe
TRABZON

Trabzonspor'un acı günü

Böbrek nakli için gittiği Hindistan’da geçtiğimiz gün vefat eden Trabzonspor Kulübü eski Müdürü İsmet Güner, bugün kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.


Trabzonspor Kulübü’nde 20 yıl boyunca müdürlük görevini yürüten ve böbrek nakli için gittiği Hindistan’da geçtiğimiz gün vefat eden İsmet Güner için ilk olarak Trabzonspor Sadri Şener Sosyal Tesisleri’nde bir anma töreni düzenlendi.

Yağmur nedeni ile tören sosyal tesislerin arka bahçesindeki kapalı alanda yapıldı. Törene Trabzonspor Başkanı Atay Aktuğ, Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili ve Trabzonspor eski Başkanı Faruk Özak, Trabzonspor eski Teknik Direktörü Ahmet Suat Özyazıcı, yöneticiler, Güner’in ailesi ve sevenleri katıldı.

Trabzonspor Kulübü eski Başkanı ve AKP Trabzon Milletvekili Faruk Özak, törende yaptığı konuşmada, Trabzonspor’un büyüklüğünün yetiştirdiği insan kalitesi ile ortaya çıktığını belirterek, "Trabzonspor büyük olmuşsa yetiştirdiği insan kalitesi ile büyük olmuştur. Futbolcusuyla, yöneticisiyle, taraftarıyla, medyasıyla büyük olmuştur. Özellikle Trabzonspor’da çok zor şartlarda ve imkanlarda kısıtlı kadrosu ile kurumsallaşma olmadan büyük başarılara imza atan arkadaşlarımızın bu başarıda büyük payı vardır ve bunların başında da İsmet Güner gelmektedir. Kendisi adam gibi adamdı. İsmet Güner Trabzonspor konularında çok hassastı ve kulübe evladı gibi bakardı. Büyük sorumluluk duygusu taşıyan bir kardeşimizdi. Trabzonspor’da görev yapan herkesle çok uyum içinde çalışırdı"dedi.

Trabzonspor Sadri Şener Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen anma töreninin ardından İsmet Güner için İskenderpaşa Camiinde kılınan öğle namazını mütakip cenaze namazı kılındı. Güner’in naaşı kılınan cenaze namazının ardından Maçka İlçesi Akarsu Köyü’ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

trabzon
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2004 Çarşamba 14:42:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?