30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Trabzonspor'un deplasman özlemi

Turkcell Süper Lig'in 14. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Trabzonspor, 109 gündür dış sahada oynadığı maçlarda galibiyet yüzü göremiyor.

Kendi sahasında Galatasaray'a mağlup olan bordo-mavili takım, rakibi Gençlerbirliği karşısında kötü gidişe dur demek istiyor. 3.5 ay aradan sonra taraftarı ile Galatasaray maçında buluşan ve son dakikada yediği golle yıkılan Trabzonspor, bu kez 104 gündür galibiyet yüzü görmediği dış sahada rakibi karşısında galibiyet arayacak. Ligdeki şansızlığına son vermek isteyen Karadeniz temsilcisi, hem kötü gidişe hem de deplasman kabusuna son vermek istiyor.

Deplasmanda en son galibiyetini 17 Ağustos Cuma günü Gençlerbirliği Oftaşspor'a karşı 2-0'lık skorla alan bordo-mavililer, söz konusu tarihten bugüne kadar oynadığı dış saha maçlarında galibiyet yüzü görmedi. Bordo-mavililer, bu sezon oynadığı 6 deplasman maçında 1 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 3 de beraberlik aldı. Attığı 4 gole karşılık ise kalesinde 5 gol gören bordo-mavili takım, 6 puan toplarken, 12 puan kaybetti.

Trabzonspor, Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde ise ligde ikinci deplasman maçına çıkıyor. Karadeniz temsilcisi, yeni teknik direktörüyle oynadığı 1 deplasman maçında Denizlispor'a 2-0 mağlup olmuştu. Bordo-mavili takım dış saha puan sıralamasında ise 6 puan ile 6. sırada yer aldı.
İşte Trabzonspor'un bu sezon dış sahada oynadığı maçlar:
"Gençlerbirliği Oftaşspor - Trabzonspor: 0-2
Bursaspor - Trabzonspor: 1-1
Vestel Manisaspor - Trabzonspor: 1-1
Kasımpaşa - Trabzonspor: 0-0
Kayserispor - Trabzonspor: 1-0
Denizlispor - Trabzonspor: 2-0"

iha
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2007 Çarşamba 12:30:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?