5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Trabzonspor'un iki silahı

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Gençlerbirliği karşısında takımın iki etkili silahı İbrahim Yattara ve Alanzinho'yu ilk 11'de sahaya süreceği öğrenildi.
 

Turkcell Süper Ligi'nin 28. haftasında evinde Gençlerbirliği'ni ağırlayacak olan Trabzonspor, rakibi karşısında 3 puanı hedeflerken, teknik direktör Ersun Yanal başkent temsilcisini Yattara ve Alanzinho ile vurmayı planlıyor. Son oynanan Hacettepe maçında ilk kez ilk 11'de sahaya çıkan Yattara ve Alanzinho, gösterdikleri performansla beğeni toplarken, alınan galibiyette de önemli pay sahibi oldular.


Ankaragücü maçı sonrası evinde oynadığı maçları kazanma başarısı gösteremeyen Trabzonspor, 71 gündür evinde kazanamıyor. Başkent takımlarına karşı olan şansını Gençlerbirliği karşısında sürdürmek isteyen Bordo-mavili takım, iç sahada yaşadığı kötü günleri Gençlerbirliği'ni yenerek geride bırakmak ve bir galibiyet serisi yakalamak istiyor.
 

Rakibini hem sağdan hem de soldan baskı altına almayı planlayan teknik direktör Ersun Yanal, ileride ise tek forvet ile sonuca gitmeyi planlıyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2009 Çarşamba 13:34:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali turan IP: 88.226.159.xxx Tarih : 21.04.2009 18:03:32

trabzonsporlu bir taraftar olarak ersun yanala şunların söylenmesine rica ediyorum sn ersun yanal belki akıl veriyor diye kızabilirsiniz ama ben yinede söyleyeceğim.ts takımında gökhan ünal gibi kaliteli bir futbolcunun   yanına umutu ikinci yarı oyundan alarak yerine dilediğiniz iyi bir forvet alırsanız takınmın başarısı artacaktır.B u iş o benim sevdiğim kişidir yok o öyledir böyledirle olacak işler değil.inşallah bu yıl şampiyonluğu  alırız,saygılarımla....