30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Trabzonspor'un kasası doldu

Sezonun ilk yarısında taraftarlarına hayal kırıklığı yaşatan Trabzonspor, bu sezon Fatih Tekke, Marcelinho ve Fabiano Eller'in satışlarından toplam 11 milyon 150 bin euro gelir elde etti.

Bordo-mavili yönetim, ilk olarak sezon başında Rusya'nın Zenit Petersburg Kulubü'ne golcü oyuncusu Fatih Tekke'nin satışını 7 milyon 400 bin euro gibi kulüp tarihinin rekor ücretiyle gerçekleştirdi. Devre arasında Almanya'nın Wolfsburg Kulübü'nün Brezilyalı oyuncu Marcelinho'ya talip olmasının ardından görüşmelere başlandı. Bordo-mavililer, bonservisini 2 milyon 325 bin euroya aldığı futbolcuyu 2 milyon 750 bin euroya Wolfsburg Kulübü'ne verdi.

Son olarak Brezilya'nın İnternacional Kulübü'nde kiralık olarak forma giydikten sonra Trabzonspor'a dönen ancak bordo-mavili takımda oynamak istemediğini açıklayan Fabiano Eller de İspanya'nın Atletico Madrid Kulubü'ne 1 milyon euroya verildi.

Böylece Karadeniz ekibi, Rusya, Almanya ve İspanya Ligi temsilcilerine verdiği oyuncuların transferini toplam 11 milyon 150 bin avroya gerçekleştirmiş oldu.
AA
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2007 Perşembe 12:22:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Birol Cesur IP: 84.60.228.xxx Tarih : 28.01.2007 12:06:36
Bu gün yine internetten okudugum habere takildim kaldim,Erkan tamamda tamam degil b unun sebebide su bu arada sunu hemen belirte yim yönetimdeki gruplarin varligini unutmay in.iste bu yüzden tamamda tamam degil.Düsün ebiliyormusunuz teknik direktör istiyor dog al olarakda futbolcu isteniyor ve islem tam am da tamam degil niye cünkü yönetimdeki öt eki yönetim diyorki olmaz hadi bakalim bird aha niye birdaha cünkü öteki yönetim futbol cu almadiya olmaz kim takar Trabzonsporun d urumunu önemli olan onlarin savasi ... Ben hayatimda böyle yönetim görmedim köy takimlarinda bile sizin gibi yöneticiler yok artik.Yakindaki Trabzondaki taraftar is yanina hazirlikli olun, yetmedimi. Birde ayr ica futbolcularin satisindan kasa dolmus aca ba hangi kasa Trabzonsporunmu yoksa... Sunu cok merak ediyorum acaba hic düsü nüyormusunuz kendi kendinize bizim yaptikla rimizin aynisini baska bir yönetim yapsaydi sizler ne söyler veya yapardiniz fakat lütf en gercekci olun öyle cevap verin sunuda unu tmadan yönetim olarak nekadar gercekci oldu gunuz tartisilir ve bayagi bir durumda görü lüyor.Gercek Trabzonsporlulara saygilarimla.