30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Trabzonspor'un kongre mağdurları

Trabzonspor yönetim kurulunun 15-16 Aralık tarihlerinde yapılacak kongreyi erteleme kararı almasından sonra Trabzon'a oy kullanmak için gelen delegeler mağdur oldu.


Trabzonspor yönetim kurulu, genel kurulun ertelendiğini oy kullanacak olan delegelere mesaj yoluyla Çarşamba gününün gecesinde duyurmuştu.

Bu gelişme sonrası kongrenin yapılıp-yapılmayacağı konusunda ortaya çıkan görüşler sonrası net bir karara varamayan Trabzonspor delegeleri, Divan Başkanlığı'nın bulunduğu Sadri Şener Tesisleri'ne akın etti.

Ancak buradan sağlıklı bir bilgi alamayan delegeler kararsız kaldı. 15-16 Aralık tarihlerinde yapılacağı duyurulan kongre için daha önceden bilet rezervasyonları yaptıran ve kongreye 3 gün kala Trabzon'a gelerek hem yakınlarını ziyaret edip hem de kongrede oy kullanmak isteyen delegeler mağdur oldu.


İstanbul Kadıköy'de oturan ve oy kullanmak için Trabzon'a gelen Mustafa Durmuş isimli Trabzonspor delegesi, mağdur olduklarını belirterek, herkese rezil olduklarını söyledi. Mustafa Durmuş, "15-16 Aralık tarihleri arasında yapılacak olan kongreye oy kullanmak için gelecek olan bir sürü arkadaşım da var. Onlar da yoldalar. Biz hayatımızda böyle bir şey görmedik. İstanbul'daki arkadaşlarımız bize, 'Bir kongre bile yapamıyorsunuz. Siz nasıl şampiyon olacaksınız?' diyorlar. Bizi herkese rezil ettiler. Biz Trabzonsporumuzu geri istiyoruz. Çocuklar evde başka takımları tutmaya başladılar. Artık onlara da bir şey diyecek hal bırakmıyorlar insanda" dedi


Trabzonspor'un üzerinde kirli elleri olanların bu kulübün üzerinden hemen o kirli ellerini çekmesi gerektiğini belirten Durmuş, "Bu olay akıl alır gibi değil. Neyin hesabını yapıyorlar. İnsanların birbirleriyle hesapları var ise Türkiye'nin birçok yerinde boş araziler var. Dağlar var. Gitsinler aralarındaki hesapları orada kessinler, Trabzonspor'un yakısını bıraksınlar artık. Trabzonspor'u bu kadar zor durumlara sokmaya kimsenin hakkı yok. Biz Trabzonspormuzu geri istiyoruz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2007 Cuma 10:20:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?