5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Trabzon'un dönüm maçı

Turkcell Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da ince hesaplar yapılıyor.

Ligde alınan sonuçların ardından koltuğu sallantıya uğrayan yönetime karşı, muhalefet eleştiri oklarını yöneltirken, Aralık ayında yapılacak olan kongreye ise seçim maddesi koydurtmak için kulisler yapılıyor. Trabzonspor Yönetim Kurulu ise tüm gelişmelerden haberdar olarak yapılan çalışmaları yakından izlerken, Bordo-mavili takım için hayati önem taşıyan Galatasaray maçını beklemeye başladı.

Trabzonspor'un, bundan sonraki dönemde zirvede yer alıp alamayacağı noktasında büyük bir önem taşıyan Galatasaray maçı, yönetimin içinde bir dönüm noktası durumunda. Sarı-kırmızılı takım ile oynanacak maçtan çıkacak olan sonuç yönetimin ömrünü de belirleyecek. Deplasmanda elde edilecek galibiyet ve ardından gelecek olan seri galibiyetlerle Aralık ayında yapılacak olan kongrede yönetimin elini güçlü tutacak olurken, aksi durumunda ise muhalefet seçim gitmek için kamuoyu baskısı oluşturacak.

Trabzonspor kulislerinde konuşulan tüm bu senaryoların hayata geçirilmesi için Galatasaray maçı beklenirken, zorlu maç öncesi ise yönetim tüm yaşananlardan uzak ağırlığını bu maça vermiş durumda.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2009 Cuma 11:24:01
Güncelleme :9 Ekim 2009 Cuma 11:28:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?