30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Trabzon'un Gerede kampı kadrosu

Yeni sezon öncesi hazırlıklarına yarın Bolu'nun Gerede ilçesinde başlayacak olan Trabzonspor'un 33 kişilik kadrosu belli oldu.

Kafile başkanlığını Profesyonel Şube Menajeri Necmi Perekli'nin yapacağı kafile yarın sabah Gerede'ye gidecek ve akşam saatlerinde ilk çalışmasını yapacak. Yabancı futbolculardan Kiki Musampa ve Tomas Jun kampa çağrılmadı. Sırp oyuncu Ardijan Djokaj'ın ise Almanya'nın Freiburg Kulübü ile anlaştığı belirtildi. Milli oyunculardan Hüseyin Çimşir, Gökdeniz Karadeniz, İbrahima Yattara, Daouda Jabi ile sakatlıkları bulunan Musa, Risp ve izinli olan Ceyhun da kamp kadrosunda yer almıyor.

Teknik direktör Ziya Doğan, milli oyuncular Milan Stepanov ile Umut Bulut'u ise kadroya çağırdı. Trabzonspor'un 33 kişilik Gerede kampı kadrosunda şu futbolcular yer alıyor: ''Ahmet Şahin, Enis Kahraman, Ufuk Bayraktar, Celaleddin Koçak, Çağdaş Atan, Erdinç Yavuz, Mustafa Keçeli, Ayman Abdelaziz, Cem Demir, Ersen Martin, Ömer Rıza, Muhammet Reis, Selim Akbulut, Emre Aygün, Emre Hızarcı, Ergin Keleş, Adnan Güngör, Umut Bulut, Milan Stepanov, Jefferson Galvao, Tolga Zengin, Ferhat Çökmüş, Hasan Üçüncü, Tayfun Cora, Serkan Balcı, Emre Kahraman, Eyüp Kadri Ataoğlu, Erhan Kurt, Zafer Cansız, Can Parlayan, Mustafa Yumlu, Yusuf Kurtuluş ve Ufukhan Bayraktar.''



AA
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2007 Salı 18:10:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?