30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Trabzon'un gole hasret golcüleri

Turkcell Süper Ligi'nin 21. haftasında deplasmanda Denizlispor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'un forvet oyuncuları Ersen Martin ve Umut Bulut gol özlemi çekiyor. 

Sezon başında Ankaraspor'dan transfer edilen Ersen Martin, 15 lig maçında forma giydi. 11 maçta ilk 11'de sahaya çıkan golcü oyuncu sezon başında takımı çalıştıran Brezilyalı Teknik Direktör Sebastiao Lazaroni döneminde forma şansı bulamadı. Denizlispor maçı sonrası takımın başına Ziya Doğan'ın getirilmesi ile birlikte ilk 11'de şans bulan Ersen Martin, ligin 5. haftasında oynanan Beşiktaş maçında attığı 2 gol ile patlama yaparken takımın galip gelmesinde büyük rol oynadı. Bu maçtan sonra 6. hafta oynanan Konyaspor ve 7. hafta oynanan Galatasaray maçlarında gollerine devam eden Ersen Martin, Konyaspor maçında 1 ve Galatasaray maçında ise 2 gol attı. 9. Hafta oynanan Kayseri Erciyespor maçında da 1 gol atan oyuncu, bundan sonra ligde gol özlemi çekiyor. UEFA Kupası ve Fortis Türkiye Kupası maçlarında golü bulunmayan Ersen Martin'in Turkcell Süper Ligi'nde 6 golü bulunuyor, 125 gündür de gol özlemi çekiyor. Ersen Martin ve Umut Bulut'un gol yollarında yetersiz kaldığı maçlarda Trabzonspor gol yollarında büyük bir sıkıntı yaşıyor. 

Takımın diğer golcü oyuncusu Umut Bulut ise sezon başında Ankagücü'nden transfer edildi. 2005-2006 sezonunda Ankaragücü forması altında 16 gole imza atan Umut, gol yollarında Bordo-mavili forma altında yetersiz kaldı. 19 maçta forma giyen oyuncu 11 maçta ilk 11'de sahaya çıktı. Trabzonspor adına ligde 5 gole imza atan Bulut, en son golünü Avni Aker'de seyircisiz oynanan maçta Ankaraspor'a attı. Bulut da 68 gündür gol özlemi çekiyor. Umut Bulut, bu sezon Trabzonspor forması ile oynadığı UEFA Kupası 1, Fortis Türkiye Kupası'nda 2, Turkcell Süper Ligi'nde 5 gol atarak takımı adına 8 gol atabildi ve takımın en çok gol atan oyuncusu oldu.
Ersen Martin'in attığı goller;
5. Hafta Beşiktaş-Trabzonspor : 2
6. Hafta.Trabzonspor-Konyaspor: 1
7. Hafta Trabzonspor-Galatasaray: 2
9. Hafta.Trabzonspor-K.Erciyespor: 1

Umut Bulut'un attığı goller;
2. Hafta.Trabzonspor-V.Manisaspor : 1
9. Hafta.Trabzonspor-K.Erciyesspor : 1
15.Hafta.Trabzonspor-Fenerbahçe: 1
16.Hafta.Bursaspor-Trabzonspor : 1
17.Hafta Trabzonspor-Ankaraspor : 1
UEFA KUPASI MAÇI
Trabzonspor- Osasuna :1
FORTİS TÜRKİYE KUPASI
Trabzonspor-Eskişehirspor : 2
iha
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2007 Perşembe 16:00:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?