30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Trabzon'un Yattarası var

Ankaraspor maçında 2 asist yaparak takımın galip gelmesinde büyük pay sahibi olan Trabzonspor'un Gineli yıldızı İbrahim Yattara, takımına hayat veriyor.

Bu sezon ligde  1 golü bulunan Yattara, yaptığı asistlerle takımına hayat vermeye devam ediyor. Ankaraspor maçında yaptığı 2 güzel asistle takımının galibiyetinde önemli rol oynayan Yattara, Bordo-mavili takıma geldiği 2003-2004 sezonundan bu yana 53 asiste imza attı.

Gineli yıldız İbrahim Yattara, bu sezon ligde çok puan kaybı yaşadıklarını belirterek, "Bizim için bütün maçlar çok önemli, hiç ummadığımız maçlarda puan kayıpları yaşadık. Bundan sonra puan kaybı yaşamak istemiyoruz. Çok iyi bir takımız, ama bir türlü istediğimiz havayı yakalayamadık. Bu galibiyetle bundan sonra o istediğimiz havayı yakalarız ve yolumuza devam ederiz. Ankaraspor karşısında aldığımız galibiyetle yaşadığımız mutluluğu, taraftarımızla buluşacağımız Galatasaray maçında da hep birlikte yaşamak istiyoruz" diye konuştu.

Yeni gelen her teknik direktörün takıma kendi oyun sistemini oturtmak istemesinin gayet doğal olduğunu belirten Yattara, "Ersun Yanal çok iyi bir teknik adam, kendi oyun sistemini oturtmaya çalışması normal. Bize de sahada hocanın isteklerini uygulamak ve çalışmak düşer. Bundan sonra da çok çalışmamız gerekiyor"dedi

iha
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2007 Cumartesi 16:10:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yunus erden IP: 88.241.236.xxx Tarih : 4.11.2007 11:53:44

trabzonun kendi icindeki sorunları cözüp kararverip sonra iyi bir hocayla efsaneyi uyandırsın artık takımımız ftbol tadı vermiyor