5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

TS Kupaya galibiyetle veda etti

Trabzonspor, Fortis Türkiye Kupası'nda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 1-0 mağlup ederek, ikinci yarının ilk haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşma öncesi moral buldu.


Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, maç sonrası yaptığı açıklamada, devre arasında Antalya'da başlayan ikinci yarı hazırlıklarının bu maçla sona erdiğini söyledi. İyi bir hazırlık maçı yaptıklarını kaydeden Yanal, "Yaptığımız çalışmaların karşılığını bu maçta almaya çalıştık. Genç oyuncularımız da forma şansı buldu. Transfer çalışmalarımız da devam ediyor. Ancak kaliteli ve isim yapmış oyuncuları almak çok zor. Biz de spekülasyonlara yol açmamak için sessiz şekilde çalışmalarımızı yürütüyoruz" dedi.


Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Bünyamin Süral ise, iyi mücadele ettiklerini söyleyerek, "Kupada iddiamız yoktu, iyi mücadele ettik. Trabzonspor'un büyüklüğünü bilerek, haddimizi bilerek oynadık, ama rakibimiz karşısında ezilmedik. Oyuncularım istediğim her şeyi sahaya yansıttı. Hepsini tebrik ediyorum. Bundan sonra inşallah bizim için de Trabzonspor için de iyi bir lig olur" ifadelerini kullandı.


Bordo mavili defans oyuncusu Giray ise, "Kupada iddiamız yoktu, bu maç bizim için Fenerbahçe maçının provası oldu. Galip gelmek güzeldi" derken, genç futbolcu Göksu da, "Bir zamanlar tribünden izlediğim Trabzonspor forması altında şimdi mücadele ediyor olmak benim için çok büyük bir gurur. Çok çalışıp formamı çıkarmamak istiyorum" şeklinde konuştu

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2009 Cumartesi 19:09:50
Güncelleme :17 Ocak 2009 Cumartesi 19:14:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?