5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

TS salonda çalıştı

TRABZONSPOR SALONDA ÇALIŞTI

Trabzonspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarını salonda yaptığı çalışma ile sürdürdü.

Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde, Teknik Direktör Hugo Broos yönetiminde yapılan antrenmana ameliyat olan Zafer katılmadı. Oyuncular iki grup halinde idman yaptı. Gruplar kondisyon salonunda kuvvet çalışması gerçekleştirdiler.

Trabzonspor Yönetim Kurulu, yarın (Cumartesi) eski başkan, asbaşkan, kurucu üyeler ve kurul üyelerinin katılacağı bir bilgilendirme toplantısı düzenleyecek. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde verilecek yemeğin ardından yapılacak toplantıda kulübün son durumu hakkında katılımcılara bilgi verileceği belirtildi.

Öte yandan Trabzonspor Olağan Genel Kurulu'nun 27 Kasım 2009 Cuma günü saat 12.00'de Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılacağı belirtildi. Çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantının aynı gündemle 5 Aralık 2009 Cumartesi günü saat: 10.00'da KTÜ Atatürk Kültür Merkezi Salonu'nda toplanılmasına karar verildi.

Sezona kötü bir başlangıç yapan Trabzonspor'da, Genel Kurul gündemine seçim maddesini koydurmak isteyen muhalif kanatın isteği gerçekleşmedi. Aralık ayında yapılacak olan genel kurulda şu gündem maddesiyle toplanacak; Yoklama ve açılış, Genel Kurul Divanı'nın oluşturulması ve saygı duruşu, gündemin genel kurulu sunulması, Yönetim kurulu idari ve mali raporlarının okunup görüşülmesi, denetleme kurulu raporunun okunup görüşülmesi, yönetim kurulu raporlarının ibrası, dilek ve temenniler.

TRABZONSPOR SALONDA ÇALIŞTI
İHA
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2009 Cuma 17:01:04
Güncelleme :30 Ekim 2009 Cuma 23:23:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?