5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

TTSO yönetiinden Vali'ye ziyaret

Trabzon Valisi Nuri Okutan, kentin sorunlarının çözümünde sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte hareket etmeyi sürdüreceklerini ve bu yöndeki projeleri destekleyeceklerini söyledi.


Trabzon Valisi Nuri Okutan, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Başkanı Şadan Eren, Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu ve Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti.


TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, geçmiş dönemlerde olduğu gibi yeni dönemde de Trabzon’un sorunlarının çözümünde aktif olarak rol alacaklarını belirtti. Bu süreçte bazı yeni projeleri hayata geçirmeyi düşündüklerini ifade eden Hacısalihoğlu, “Amacımız Trabzon’un sorunlarının çözümünde birlikte hareket etmektir. İnanıyorum ki önümüzdeki dönem birlikte başarılı çalışmalar yapacağız. Bu doğrultudaki projelerimizi yakın zamanda başlatacağız. Özellikle sayın valimizin başkanlığında yürüyecek projelerimiz var. Sayın valimiz her zaman yanımızda oldu, bundan sonra da desteklerini bekliyoruz” dedi.


Trabzon Valisi Nuri Okutan, kentin sorunlarının çözümünde sivil toplum kuruluşlarına önemli görevler düştüğünü dile getirerek TTSO’nun bu anlamda çok önemli bir yerde bulunduğunu söyledi.


Valilik olarak Trabzon’un sorunlarının çözümünde TTSO ile sürekli ilişki halinde bulunduklarını kaydeden Vali Okutan, şöyle konuştu:
“Bu işbirliği, bundan sonra da artarak devam edecektir. Bir ilin sahibi eşraflarıdır, esnafıdır. Bize düşen buna destek vermektir. Bu anlayış içerisinde gerek valiliğin, gerek merkezi hükümetin, gerek belediyenin, gerek mahalli idarelerin projelerini hem sahiplenmek hem de yönlendirmek gerekir. Sivil toplum örgütlerinin, başta Ticaret ve Sanayi Odası’nın özel sektöründe yaptığı projeleri sahiplenmesi ve ilimizin menfaatine sunması icap eder. Bu işbirliğimizin devam edeceğine inanıyorum.”


Trabzon’un kültür, ticaret ve turizm merkezi olarak önümüzdeki dönemde daha iyi bir yere geleceğine inandığını vurgulayan Vali Okutan, “Bizim zihinsel manada, personel yetiştirmede ve altyapı oluşturmada buna hazırlıklı olmamız gerekiyor. Trabzon, tarihi misyonunu oynadığı sürece Türkiye’ye katkıda bulunabilecek ticari, coğrafi ve kültür birikimi olan bir ildir” şeklinde konuştu.
 

İha
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2009 Salı 12:35:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?