5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

TÜFAD'dan Şenol Güneş'e ziyaret

TÜFAD TRABZON ŞÜBESİ ŞENOL GÜNEŞ'İ ZİYARET ETTİ

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe maçını kazanmaları halinde devreye moralli ve puanlı gireceklerini söyledi.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Trabzon Şubesi yönetim kurulu üyeleri bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Teknik Direktör Şenol Güneş'e başarı dileklerinde bulundular. Güneş'i tebrik eden Başkan Nurettin Balaban ve beraberindeki üyeler, kendisine görevinde başarılar dilediler.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, TÜFAD'ın yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Güneş, sahalarında oynayacakları Fenerbahçe maçını kazanmaları halinde devreye moralli ve puanlı gireceklerini belirterek, "Yakalanan olumlu havanın devam edebilmesi için Fenerbahçe maçı bizim için çok önemli. Sahadan galip ayrılmamız halinde, devreye moralli ve puanlı gireriz. Trabzonspor sıkıntısı sadece saha sonuçları değil. Sıkıntıların giderilmesi için zamana ihtiyaç var" dedi.

İnsanların Trabzonspor'un sıkıntılarını gidermek için bir araya gelemediklerini ifade Güneş, "İnsanlar Trabzonspor'un içinde bulunduğu durumdan nasıl çıkartırız diye düşünürken bir araya gelemiyorlardı. Beni bahane edip tekrar bir araya gelme gayreti içindeler bizde bunu birleştirmeye çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2009 Salı 18:23:04
Güncelleme :16 Aralık 2009 Çarşamba 10:30:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?