4
Mayıs
2024
Cumartesi
TRABZON

Umut Bulut'u hırs bastı

UMUT BULUT HIRS YAPTI

Trabzonspor'un golcü oyuncusu Umut Bulut, zorlu Galatasaray deplasmanı öncesi hırs yaptı. Periyodik antrenmanlar dışında özel çalışan golcü futbolcu Galatasaray'a bileniyor.

Teknik Direktör Hugo Broos'un takıma verdiği 3 günlük izinin bir bölümünü dinlenerek bir bölümünü de çalışarak geçiren Umut Bulut, Milli maçlar nedeniyle lige verilen aradan istifade ederek kendini Galatasaray maçına özel olarak hazırlıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Antalyaspor maçlarında gol atma başarası gösteren Umut Bulut, Bordo-mavili forma altında da Galatasaray'a karşı ilk golünü atmak istiyor. Üzerlerindeki baskıdan şikayetçi olan golcü oyuncu zorlu karşılaşma öncesi hırs yaparak eksiklerini gidermek için yoğun biraz temponun içine girdi.

Galatasaray maçının kendileri için büyük bir önem taşıdığını belirten golcü oyuncu, kazanmak için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söyledi. Galatasaray karşısında göstereceği performans ile hem takımın hem de kendi şansızlığını kırmak istediğini belirten golcü oyuncu, gol atmayı çok istediğini belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2009 Çarşamba 10:51:02
Güncelleme :14 Ekim 2009 Çarşamba 11:39:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?