2
Mayıs
2024
Perşembe
TRABZON

Uyuşturucu madde satan 4 kişi yakalandı

Hakkari’den getirdikleri 16 kilogram toz esrarı Trabzon’daki eğlence yerlerinde pazarlamaya çalışan 4 kişi, uyuşturucu madde kaçakçılığı suçundan gözaltına alındı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü Ekipleri, dün akşam saat 22.00 sıralarında Yomra-Trabzon karayolunda, koli bandına sarılı vaziyette 29 paket halinde toplam 16 kilogram toz esrar maddesini satma girişiminde bulunan Abdullah Zorlu (32) ve Mehmet Güven isimli şahısları ele geçirdi.

Yapılan incelemede Zorlu ve Güven’in uyuşturucu maddesini özellikle Çömlekçi Mahallesi ve Yalı Caddesi’nde bulunan eğlence mekanlarına pazarlamak üzere Tahir Bildik (40) ve İsa Güvener (49) isimli şahıslar ile birlikte Hakkari’den getirdikleri öğrenildi. Tahir Bildik ve İsa Güvener isimli şahıslar ise Çömlekçi Mahallesi’nde bir otelde yakalandı.

Gözaltına alınan şahıslar, ’Teşekkül halinde uyuşturucu madde kaçakçılığı’ suçlarından Trabzon Adliyesi’ne sevk edildi.

TRABZON (İHA) -
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2004 Perşembe 15:00:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ilhan IP: 85.104.3.xxx Tarih : 23.05.2008 16:43:47

bu adamı çok iyi tanıyorum uyuşturucu ticaretinde üstüne yoktur aslında devlet arkamda olursa bu uyuşturucu alemine büyük bir darbe vururdum çüngü o kadar çok gişiyi tanıyorum hepside uyuşturucu işi yapıyor bir gün devlet arkamda olursa hepsi çökertecem irandan yüksek ovaya yüksek ovadan vana vandan istanbula bütün şebekeyi tanıyorum ama bu lafları kim okurki söylemedi temeyin bu adamın babasının ismi süleyman ve şırnaklıdır şimdi cezavindedir ilk mahkemede serbest kalacak neyse düşenin dostu olmaz her zaman hazırım.