3
Mayıs
2024
Cuma
TRABZON

Uyuşturucu operasyonu 6 gözaltı

Trabzon'da polisin yaptığı operasyon ve asayiş uygulamalarında çeşitli miktar ve türlerde uyuşturucu maddeyle 3 adet ruhsatsız silah ele geçirilirken, 6 kişi de gözaltına alındı. 

Edinilen bilgiye göre, M.Ç. (32) isimli şahsın İstanbul'dan almış olduğu yüklü miktardaki uyuşturucu maddeyi yolcu otobüsüyle Trabzon iline getireceği ihbarını alan Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, muhtelif saatlerde Beşirli Mahallesi ve Moloz mevkiinde yaptıkları operasyonlarda, sözkonusu şahısla bağlantısı olabileceği şüphesiyle İ.A. (34), A.Ö. (24), A.K. (20), R.D. (20), C.G. (45) ve M.K. (35) isimli şahısları yakaladı. Daha sonra bu şahısların üst ve ikamet adreslerinde yapılan aramalarda 108 gram eroin maddesi, 400 adet uyuşturucu nitelikli extacy hapı, 340 gram kenevir tohumu, 1 adet ruhsatsız tabancayla 30 adet tabanca mermisi ele geçirildi. Yakalanan şahıslar, "teşekkül halinde uyuşturucu madde kaçakçılığı yapmak" suçundan gözaltına alındı. Aynı olayla ilgili olarak firar eden 3 kişinin aranmasına devam edildiği, soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi. 

Yine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri tarafından dün akşam yapılan asayiş uygulamalarında, Toklu Mahallesi Sahil Yolu'nda 1 otomobil içerisinde E.M. (36) isimli şahsa ait 1 adet ruhsatsız tabancayla Boztepe Mahallesi Ahi Evren Dede Caddesi'nde bir otomobil içerisinde E.T. isimli şahsa ait 1 adet ruhsatsız tabanca, bu tabancaya ait 1 adet şarjör ve 4 adet mermi ele geçirildi. Her iki olayla ilgili olarak gözaltına alınan şahıslar savcılık talimatıyla serbest bırakıldığı kaydedildi.
.
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2006 Cuma 12:49:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?