5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Vali, yaylalara çıktı

VALİ KIZILCIK KAYABAŞI VE HAÇKA YAYLALARI’NDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Kayabaşı ve Haçka Yaylaları’nda incelemelerde bulundu.

Beraberinde Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan, Düzköy Kaymakamı Çağlayan Aydın, Düzköy Belediye Başkanı Salih Bakal ve Özel İdare Genel Sekreteri İbrahim Kul ile birlikte yol çalışmalarını inceleyen Vali Kızılcık, son yıllarda bölgede artan yayla turizminin daha da gelişmesi için yayla yollarının çok daha elverişli duruma getirilmesi ve tamamının asfaltlanması için çalıştıklarını söyledi. Sadece yolun yapılmasıyla işlerin bitmediğini de hatırlatan Vali Kızılcık, yapılan yolları bir sonraki sezona taşıyabilmek için yol bakımlarının iyi yapılması gerektiğini ve bu yönde belediyelere ve İl Özel İdarelere büyük sorumluluk düştüğünü kaydetti.

Düzköy Belediye Başkanı Salih Bakal ise, yolların yapılması konusunda kendilerine büyük destek veren Vali Kızılcık’a teşekkür ederek, yolların bakım ve onarım çalışmalarını en iyi şekilde yapacaklarını söyledi.

Daha sonra Haçka Yaylası’nı Düzköy ilçesine bağlayan 14 kilometrelik yolda inceleme yapan Vali Kızılcık, yolda çalışan işçilerle bir süre sohbet etti ve işçilerin herhangi bir sıkıntıları olup olmadığı konusunda bilgi aldı.

Öte yandan yetkililerden Haçka Yaylası ile Düzköy arasındaki 14 kilometrelik yolun 12 kilometrelik kısmının asfaltlandığını, geri kalan 2 kilometrelik kısmın ise bu ay sonunda tamamlanacağı bilgisini alan Vali Kızılcık, daha sonra Düzköy’de bulunan Özel İdare’ye ait konkasör de incelemelerde bulundu.

VALİ KIZILCIK KAYABAŞI VE HAÇKA YAYLALARI’NDA İNCELEMELERDE BULUNDU
VALİ KIZILCIK KAYABAŞI VE HAÇKA YAYLALARI’NDA İNCELEMELERDE BULUNDU
İHA
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2009 Cumartesi 16:09:04
Güncelleme :17 Ekim 2009 Cumartesi 16:13:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?