4
Mayıs
2024
Cumartesi
TRABZON

Vali çocuklar gibi şendi

Trabzon Valisi Nuri Okutan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında gerçekleştirilen uçurtma şenliğine katıldı.


Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen uçurtma şenliği Beşirli Mahallesi’ndeki sahil alanında gerçekleştirildi. Şenliğe eşi Demet Okutan ve oğlu Ahmet Alp ile birlikte katılan Vali Okutan, uçurtma uçurdu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın Ulu Önder Atatürk tarafından çocuklara armağan edildiğini belirten Vali Okutan, “Ulu Önder Atatürk 23 Nisan’ı çocuklarımıza armağan etti. Dünyanın başka hiçbir ülkesinde çocuk bayramı yoktur. Bu bayramın değerini bilmeliyiz.” dedi.


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklarla birlikte olmak istediğini ve onlarla birlikte uçurtma uçurduğunu dile getiren Vali Okutan, bir hayli eğlenceli anlar yaşadı. Vali Okutan’ın bordo mavi renkli uçurtma uçurduğunu gören basın mensuplarının Trabzonspor hafta sonu oynanacak Sivasspor maçında da uçacak mı? sorusu üzerine Vali Okutan, “Temennimiz ve dileğimiz bu yönde, umarım Trabzonsporumuz Sivas’tan galibiyetle döner ve şampiyonluk yolunda avantaj yakalar” şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2009 Perşembe 19:26:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?