5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Vali eğitim seminerine katıldı

Trabzon Valisi Nuri Okutan, gerçek mutluluğun kişinin sahip olduğu imkanları diğer insanların da hizmetine sunmasıyla yakalanabileceğini söyledi.


Trabzon Valisi Nuri Okutan, Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) tarafından Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) toplantı salonunda düzenlenen 'İşlevsel Yetişkin Eğitim Programı' toplantısına katıldı. Toplantıda konuşan Vali Okutan, AÇEV'i çok uzun süreden beri tanıdığını ve çalışmalarını takdirle karşıladığını söyledi.
Daha önce görev yaptığı Siirt ve Sakarya illerinde AÇEV'in projelerine dahil olduğunu belirten Vali Okutan, "Burada da projelere devam ediyoruz ve birlikte projeler yapıyoruz. Projeye gönüllülerin destek verdiğini görüyorum ve bu durum beni fazlasıyla mutlu ediyor" dedi.


Trabzon'un her zaman sivil toplum örgütlerinin çalışmalarına destek verdiğini belirten Vali Okutan, şöyle konuştu: "İnsanı insan yapan, mutlu eden şeylerin başında; sahip olduğumuz imkanları, potansiyeli diğer insanların hizmetine sunabiliyorsak gerçek mutluluk oradadır. Tek başına zengin olmak, başarılı olmak, sağlıklı olmak kalıcı değildir. İnsanı da mutlu etmeye yetmez. Mutluluk bu değerleri başkalarıyla paylaşmakla elde edilir."


AÇEV'in çalışmalarına destek vereceklerini belirten Vali Okutan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Trabzon her zaman kültür, sanat ve eğitim merkezi olmuştur. Sizleri gönülden kutluyorum. Yaptığınız işi küçümsemeyin. Bu çok önemli bir görev, sosyal sorumluluk görevini yerine getirmektir. Sadece devletin sosyal sorumluluk görevi yok, şirketlerinde, vatandaşlarında sosyal sorumluluk görevi vardır ve herkes üzerine düşen bu görevleri yerine getirmelidir."

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2009 Salı 18:30:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?