5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Vali Okutan'a ziyaretler

Trabzon Valisi Nuri Okutan, Polis Teşkilatı’nın 164. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle Emniyet Müdürü Feridun Boz, Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Ahmet Uzunçakmak ve bir grup polis memurunu makamında kabul etti.


Polisin toplumun dirlik ve düzenini, huzur ve güvenliğini, vatandaşların can ve malını koruma, kanun hakimiyetini sağlama gibi çok önemli ve hayati görevleri üstlendiğinin altını çizen Vali Okutan, “Yüce Türk Milleti’nin huzuru ve bekası için ettiği yemine sadık kalarak gerektiğinde şehitler vererek hizmet ifa eden ve bugün karda kışta, soğukta yurdun her köşesinde görevlerini yerine getiren Türk Polisi’nin 164. kuruluş yıldönümünü kutluyorum” dedi.


Polisin devletin vitrini olduğunu ve devletin güler yüzünü göstermenin ilk olarak polise düştüğünü ifade eden Vali Nuri Okutan, “Gücünü kanunlardan alan polisimiz başarılarının devamı için her zaman olduğu gibi bugün de kanunları lafzı ve ruhuyla uygulamaya devam edecek, halkın gönlünde edindiği yeri muhafaza etmek için elinden gelen imkanları da seferber edecektir” ifadelerini kullandı.

İha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2009 Perşembe 15:58:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?