5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Vali ve eşi yaşlıları unutmadı

VALİ KIZILCIK VE EŞİ YENİ YILA GİRERKEN YAŞLILARI UNUTMADI

Her fırsatta yaşlılarla, yardıma muhtaç vatandaşlarla ve kimsesiz çocuklarla bir araya gelip onların sıkıntılarına çözüm arayan Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın eşi Sema Kızılcık, Trabzon Huzurevi sakinleriyle yemekte bir araya geldi.

Sema Kızılcık’ın, yeni yıl dolayısıyla yılın son gününde huzurevi sakinleri için düzenlediği yemeğe Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ta katılarak yaşlılara moral verdi.

Toplumda dayanışmayı sağlayarak sosyal hayatın en uyumlu şekilde yaşanması için çalıştıklarını ifade eden Vali Kızılcık, huzurevi sakinleriyle bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, toplum olarak yaşlılarımıza gösterilen hürmetin artarak sürmesi temennisinde bulundu. “Büyüklerimize saygı her ne olursa olsun bizim görevimizdir” diyen Vali Kızılcık, “Devlet olarak kimsesiz çocuklarımızın, yaşlılarımızın ve yardıma muhtaç bütün vatandaşlarımızın her zaman yanındayız” şeklinde konuştu. Huzurevi sakinlerine moral ve motivasyon sağlamak amacı ile böyle bir organizasyonu gerçekleştirdiklerini ifade eden Bayan Kızılcık ise, ailelerin temel taşları olan yaşlıların unutulmaması gerektiğini ve onlara gerekli önemin verilmesi gerektiğini söyledi.

Düzenlenen yemekli eğlencenin kendilerine moral verdiğini dile getiren huzurevi sakinleri, kendilerini unutmayıp böyle bir etkinliği düzenleyenlere teşekkür ettiler.

VALİ KIZILCIK VE EŞİ YENİ YILA GİRERKEN YAŞLILARI UNUTMADI
VALİ KIZILCIK VE EŞİ YENİ YILA GİRERKEN YAŞLILARI UNUTMADI
İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2009 Çarşamba 17:13:01
Güncelleme :30 Aralık 2009 Çarşamba 17:36:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?