30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Validen 'eksikleri giderin' talimatı

Trabzon Valisi Nuri Okutan, Katı Atık Birliği Encümen üyeleri ile birlikte Trabzon ve Rize'nin çöplerinin depolandığı Sürmene İlçesi Çamburnu Beldesi'ndeki Katı Atık Depolama Tesisi'nde incelemelerde bulundu.

Katı Atık Birliği Encümen Toplantısı'nı Sürmene'de gerçekleştiren ve Çamburnu Belediye Başkanı Hüseyin Alioğlu’nu dinleyen Vali Okutan, daha sonra işletici ve yapıcı firma yetkilileri ile görüştü. Gerek yapımcı firmanın yapım aşamasındaki ve gerek işletici firmanın işletim konusundaki eksikliklerini tespit eden Vali Nuri Okutan, firma yetkililerinden eksikliklerin kısa süre içerisinde gidermesini istedi.

Geç saatlere kadar süren incelemeler esnasında yöre sakinleri ile de görüşen Vali Okutan vatandaşlara, "Hiç merak etmeyin, ilgilileri uyardım. Sizlere zarar gelmesini istemiyoruz. Sizi rahatsız eden su sızıntısı tamamen giderilecektir" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2007 Çarşamba 13:14:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hasan veyis IP: 85.3.96.xxx Tarih : 10.10.2007 14:46:45

Eger resimde görüldügü gibi cöp dökülüyosa kesinlikle yanlisliklarla yola devam ediyoruz,bir sekilde bu cöpleri yakmaliyiz bu tip dönüsüm projeleri icin Avrupa birligi fonlari beklemektedir.Eldeki sartlarla valimizin gayretlerini anlayabiliyorum ama eger bir vali daha önce birilerine bir sekilde verilmis bir görevi yerine giderek denetleyecek kadar,görev verilen kisi olayi suistimal ediyorsa bir yerlerde eksiklikler var demektir kardesim sözlesmeler nasil yapiliyor hic mi yatirim gücü yok bu sözlesmelerin.Yani nerdeyse devletin ildeki en yüksek yetkilisi milletin aferdersiniz nasil tuvalete gidecegine kadar ilgilenmek zorundamidir bu ne vurdumduymazlik bu ne düzensizlik.Ben valimden sunu beklerdim incelemeden sonra olayi üzerine almis kisilere hemen cezayi müeyyide ,yoksa bu insanlar milletimizin gelecegiyle oynamaya devam edecektir.Yok böyle bir sey,sistemde cok ama cok caydirici ceza yoksa kolay para kazanmak icin hep suistimal olacaktir.bu böyle biline geleceginin turizmle kurtulacagini bildigimiz bölgemize bu gidisle kimse gelmez en basitinden kimse okadar paralar harcayarak bok koklanmaz bu hele hele avrupaliysa hic gelmez akilli olalim gelecegimizi kendi ellerimizle yok etmeyelim.buradan valimize basarilar diliyorum.