4
Mayıs
2024
Cumartesi
TRABZON

Vali'den TAYAD açıklaması

Trabzon Valisi Hüseyin Yavuzdemir, Atatürk Alanı'nda dün yaşanan TAYAD gerginliğinin kimseye fayda vermeyeceğini belirterek, "Trabzon'un düzenini bozdurtmayız. Bunu açıkça söylemek istiyorum. Halkımız milletimiz huzur istiyor. İnsanları birbirine düşürecek davranışlardan kaçınmak lazım" dedi. 

Trabzon Valiliği karşısında kurulan Kızılay çadırında bugün kan verme kampanyasına katılarak kan veren Vali Yavuzdemir, dün yaşanan olayları değerlendirdi. Şehirde yaşayan insanların birbirini tahrik etmemesi gerektiğini kaydeden Vali Yavuzdemir, "Trabzon'un düzenini bozdurtmayız. Bunu açıkça söylemek istiyorum. Halkımız, milletimiz huzur istiyor. İnsanları birbirine düşürecek davranışlardan kaçınmak lazım. Bunlar dışarıdan ithal edilmiş insan değil, burada yaşıyor. Bunlarda bu memleketin vatandaşıysa en az bizim kadar Trabzon'un huzurunu düşünmeliler. Tahriklerden kaçınalım. Halkımızı birbirine düşman olacak hale getirmeyelim. Yaşam her şeye değer. Bu dünyadan güzel tat almaya bakalım. Her zaman söylüyorum, biz birkaç kişiye pabuç bırakmayız. Devletimiz çok güçlüdür. Gerekeni yapar, adalete teslim ederiz" diye konuştu. 

"Amaçlarının ne olduğunu neyi kaşımak istediklerini biz iyi biliyoruz" diyen Vali Yavuzdemir, "Trabzon'un huzurunu bozmaya çalışanlara huzur vermeyiz. Biz yargısıyla, askeriyle, mülki erkanıyla güçlü bir devletiz. Halkımızın huzurunu bozanlar bunun cezasını ağır öder. Tavsiyem onlarda genç çocuklar, bu yaşamdan zevk almaya ve huzur içinde yaşamaya baksınlar. Yoksa devlet üzerine düşeni yapar" diye konuştu.
.
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2006 Pazartesi 15:42:20
Güncelleme :26 Haziran 2006 Pazartesi 15:55:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?