5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Vali'den Teknik İnşaat'a ziyaret

Trabzon Valisi Nuri Okutan, Teknik İnşaat’a bir ziyarette bulundu.


Erzurum Yolu üzerindeki 8 katlı, 5 bin 500 metrekare alanda 45 bin ürün çeşidinin müşterilerin tercih ve beğenisine sunulduğu Teknik İnşaat Yapı Marketi’ni ziyaret eden Vali Nuri Okutan, şirketin çalışmaları hakkında şirket ortakları Esad Arıkan ve Zekeriya Özyurt’tan bilgi aldı.

Esad Arıkan, 1990 yılında firmalarının kurulduğunu ve Doğu Karadeniz Bölgesi’nde saygın bir yer edindiğini ifade ederek “Ege Seramik, Vesbo boru, Fırat Boru, İshakol boya, Termopan Isı Sistemleri, Ece Banyo, Weber Markem yapı kimyasalları ve Baymak ürünlerinin bölge distibütörlüğü, toptan ve parakende satıcılığını yürütüyoruz. Ordu’dan Artvin’e, Bayburt ve hatta Erzurum’a kadar uzanan 600 tali bayii teşkilatı ile bölgemizde hizmet veriyoruz. 30’un üzerinde personel istihdamı ile bölge ekonomisine katkı yapmaya çalışıyoruz” dedi.


Teknik İnşaat Yapı Marketi’nin showroomlarını gezen ve stand yetkililerinden bilgiler alan Vali Nuri Okutan, Teknik İnşaat’ın çalışmalarını takdirle takip ettiklerini, yakın dostu olan Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat’tan da bilgi sahibi olduğunu ifade ederek şirket çalışmalarında başarılar diledi.
Yapılan ziyaret sonrası Vali Nuri Okutan, şirket yetkilileri ve çalışanları ile birlikte yemek yedi.

İha
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2009 Cuma 11:13:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?