5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Valilik binası önünde eylem

Kendisini yaşlı olduğu için işe almadıklarını iddia ederek 10 gün önce Samsun Valiliği önünde ilaç içip elinde ustura ile üzerine tiner döküp kendini yakmakla tehdit eden şahıs benzer bir eylemi Trabzon'da gerçekleştirdi.


Samsun'da 6 çocuk babası 46 yaşındaki Ali Taştan, Samsun Emniyet Müdürlüğü ile Trabzon Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen imtihanlara girip kazanmasına rağmen yaşlı olduğu için işe alınmadığına tepki göstererek girdiği bunalım sonucu 10 gün önce Samsun Valiliği girişinde kendisini yakmakla tehdit ederek eylem yapmıştı.


Taştan, eylemin bir benzerini bu kez Trabzon Valiliği girişinde bugün sabah saatlerinde gerçekleştirdi. Elindeki meyve bıçağını boğazına dayayan ve tiner dökerek kendini yakmaya çalışan Ali Taştan için ambulans ve itfaiye ekibi çağrıldı. Trabzon Emniyet Müdür Yardımcısı Bülent Bakış uzun uğraşlar sonrasında Taştan'ı ikna ederken, Taştan Trabzon Emniyet Müdürlüğü binasına götürüldü. Ali Taştan'ın daha önce de aynı sebeple birkaç kez intihara kalkıştığı öğrenildi.
 

İha
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2009 Cuma 12:15:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?