5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Yanal'dan şut emri

Turkcell Süper Lig'in 29. haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da, teknik direktör Ersun Yanal oyuncularına kaleyi gördükleri yerden şut emri verdi.


Şampiyonluk adaylarından Sivasspor ve Trabzonspor'un 25 Nisan Cumartesi günü karşılaşacakları müsabaka heyecanla bekleniyor. Fenerbahçe karşısında Fortis Türkiye Kupası'na veda eden Yiğidolar da gözler Trabzonspor ile oynanacak olan karşılaşmaya çevrilirken, Bordo-mavili takım da zorlu 90 dakikanın hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor.


Ligin son haftalarında, oynanan maçlara ağırlığını koyan İbrahim Yattara'nın performansının yüksek olması ve antrenmanlardaki neşeli hareketleri takıma arkadaşlarına moral olurken, Alanzinho'nun da takıma yavaş yavaş uyum sağlaması ve katkısının her geçen gün artması faydalı olması teknik direktör Ersun Yanal'ı mutlu ediyor.


Gençlerbirliği, karşısında kaleyi 14 kez yoklayan Trabzonspor bu şutların birini Yattara'nın ayağından gole çevirdi. Alanzinho'nun da kaleye etkili şutlar çekmesi Yanal'ı zorlu Sivasspor maçı öncesinde bu yönde çalışma yapmaya itti. Sambacıdan kaleye daha çok şut çekmesini isteyen Yanal, yapılan antrenmanların bir bölümünü şut çalışmasına ayırdı. Oyuncularından kaleyi gördükleri yerde şut çekmeleri yönünde talimat veren deneyimli teknik adam isabetli şutlarla Sivasspor kalesinde etkili olmanın planlarını
yapıyor.

iha
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2009 Çarşamba 11:10:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?