30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Yaprak dökümü başladı

Trabzonspor'da 15-16 Aralık tarihleri arasında yapılacak olan kongre sonrası beklenen yaprak dökümü erken başladı.

Turkcell Süper Lig'in 14. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği karşısında alınan 2-1 mağlubiyetin ardından, Trabzonspor'da beklenen yaprak dökümü futbol takımından başladı. Üst üste alınan mağlubiyetler ve yaklaşan kongre nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Trabzonspor'un transfer döneminde yapmak istediği köklü değişiklikler nedeniyle birçok oyuncu ile yollarını ayıracağı bilinirken, takımda forma şans bulamayan, ara transfer döneminde gönderileceklerine kesin gözüyle bakılan oyuncular kongreyi beklemeden takımdan tek tek ayrılmaya başladı.

Trabzonspor'a transfer olduğu günden beri bordo-mavili kulübe katkı sağlayamayan Çek oyuncu Tomas Jun, Ziya Doğan ve Ersun Yanal dönemlerinde forma şansı bulamadı. Jun'un, bordo-mavili kulüpten izin alarak ülkesine gittiği ve Almanya'nın Köln takımı ile görüştüğü, herhangi bir aksilik çıkmaması durumunda bu kulüple anlaşacağı belirtildi.

Gençlerbirliği maçı sonrası oyunculara 2 gün izin verilmesinin ardından ülkesine giden ve izinsiz olarak dönmeyen Fredrik Risp için ise bordo-mavili yönetim noter tespiti yaptırdı. Bordo-mavili kulübe yazı gönderen Risp, Trabzon'a dönmeme gerekçesi olarak alacaklarını gösterdi. Trabzonspor Genel Saymanı Emin Kahraman ise yaptığı açıklamada, Lars Fredrik Risp'e alacaklarının ödendiği ve bordo-mavili kulübün hiçbir borcunun bulunmadığını vurguladı. Trabzonspor daha önce de Szymkowiak ve Musampa ile FİFA'lık olurken, bu oyuncularla ilgili olarak bugüne kadar herhangi bir sonuç alamadı.

15-16 Aralık tarihleri arasında yapılacak olan kongre sonrası beklenen yaprak dökümü erken başlarken, göreve gelecek olan yeni yönetimin Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda bazı oyuncularla da yollarını ayırması bekleniyor. Özellikle kongre sürecinde bazı oyuncuların davranışlarını beğenmeyen Yanal'ın bu nedenle bazı oyuncularla yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılıyor.

iha
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2007 Salı 13:08:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?