5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Yattara cezadan yırttı

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, takımın Gineli oyuncusu İbrahim Yattara'ya ceza verilmesinin gündemlerinde olmadığını belirterek, Gençlerbirliği engelini aşarak zirveye daha yaklaşmak istediklerini söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Antalyaspor maçlarında alınan 6 puan ile moral bulan Trabzonspor, Ankara deplasmanında Gençlerbirliği'ni mağlup ederek 3'de 3 yapmak istiyor. Ligdeki çıkışını sürdürmek isteyen Karadeniz Temsilcisi Trabzonspor, zirveye bir adım daha yaklaşarak yakaladığı havayı bozmak istemiyor.

Son günlerde sıkça gündeme gelen Trabzonspor'un Gineli yıldız oyuncusu İbrahim Yattara hakkında çıkan haberlere ise kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu noktayı koydu. Oyuncuya ceza verilmesinin gündemde olmadığını belirten Hacısaliuhoğlu, "İbrahim Yattara'ya ceza verilmesi gündemde değil. Böyle bir şey de yok. Ortada cezayı gerektirecek bir durum yok. Oyuncu sakat diye ceza verilir mi?" dedi.

Deplasmanda oynayacakları Gençlerbirliği maçını kazanarak ligdeki çıkışlarını sürdürmek istediklerini belirten Hacısalihoğlu, "Ligde istemediğimiz düşüş yakaladık. Son iki haftada İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Antalyaspor maçlarında hem oyun olarak hem de skor olarak bizi memnun eden sonuçlar aldık. Gençlerbirliği karşısında bunu sürdürmek istiyoruz" diye konuştu.

Rakibimiz karşısında alacağımız sonuçla ilerleyen haftalara daha moralli bakmak istediklerini belirten Hacısalihoğlu, "Oyuncularımız da bu bilinçle hareket ederek. Camiamıza mutlu edecek sonuçla sahadan ayrılacağımızı düşünüyorum. Gençlerbirliği engelini aşıp zirveye bir adım daha yaklaşmayı arzuluyoruz" şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2009 Perşembe 12:04:52
Güncelleme :24 Eylül 2009 Perşembe 12:07:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?