30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Yattara 'dönmeyecek'

F.Bahçe maçında oynadığı futbolla yeniden yıldızı parlayan Gineli futbolcunun, parasını alamadığı gerekçesiyle "Bir daha dönmeyeceğim" diyerek, Trabzon’dan ayrıldığı öne sürüldü.

TRABZONSPOR’da yabancı futbolcularla yaşanan sorunlara Ibrahima Yattara da eklendi. Çek Tomas Jun ve İsveçli Fredrik Risp’ten sonra Gineli yıldızın da parasını alamadığı gerekçesiyle, "Trabzon’a dönmeyeceğim" diyerek, kentten ayrıldığı öne sürüldü. Son olarak Fenerbahçe maçında oynadığı futbolla bir kez daha bordo mavili taraftarların sevgilisi olan Yattara’nın milli takım kampına katılmak için gittiği ülkesinden dönmeyeceği iddiası Trabzon’da şok etkisi yarattı.

Sıkıntı yaşıyor

Buna karşılık yıldız futbolcunun menajeri Adnan Demir, oyuncusunun geri döneceğini belirtirken, "Böyle bir iddianın doğruluk payı çok az. Ancak parasının büyük bölümünü alamadığı da bir gerçek. Bu nedenle biraz sıkıntı yaşadığı doğru. Ama şu anda başka bir takıma transfer olması, gündemde değil" diye konuştu.

Bordo mavili kulüp yönetimi ise futbolculara ödemelerin düzenli olarak yapıldığını belirtirken, teknik direktör Ersun Yanal’ın istediği Brezilyalı Fernando ve Alex’in yanı sıra Fransa’nın Toulouse takımında oynayan Gineli Fode Mansare ile de ilgilendiklerini bildirdi. Yönetici Muzaffer Ermiş, Vestel Manisasporlu Selçuk’un transferinden ise vazgeçildiğini açıkladı.

hürriyet
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2007 Çarşamba 10:50:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
birol cesur IP: 84.60.238.xxx Tarih : 27.12.2007 00:01:39

Cok normal trabzonda böyle yönetim oldugu sürece öteki yabancilar nasil gittiyse yattarada gidecekdi sonuna kadar hakli davasinda yattara .