30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Yattara FIFA'ya başvurdu mu?

Trabzonspor, ikinci yarı hazırlıklarını sabah saatlerinde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

İstanbul'dan bu akşam dönecek Teknik Direktör Ersun Yanal'ın yokluğunda Bordo-mavili takımı yardımcı antrenör Kemal Özdeş çalıştırırken, antrenmana Gineli futbolcular İbrahim Yattara ve Jabi ile sakatlıkları bulunan Serkan, Tolga Seyhan ve Musa Büyük katılmadı. Antrenmanda düz koşunun ardından istasyon çalışması ve dar alanda çift kale maç yapılırken, beraberlikle sona eren çift kale maç sonrası penaltı atışları yapıldı. Penaltı atışları sonunda Gökdeniz'in takımı Hüseyin'in takımını mağlup etti.

Öte yandan, Trabzonspor'da İbrahim Yattara'nın durumu belirsizliğini koruyor. Takım arkadaşı Jabi'nin Gine Milli Takımı'na davet edildiği şeklinde yazı Bordo-mavili kulübe ulaşırken, Yattara'nın Milli Takım'a çağrıldığı ile ilgili yazı henüz kulübe ulaşmadı. Bu konuda Gine Futbol Federasyonu'nda yazı bekleyen Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal'ın Yattara'ya ekstra izin vermediği öğrenilirken, Milli Takım'a çağrılacağı şeklinde düşünceye hakim olan Yattara'nın bu nedenle Trabzon'a gelmediği belirtildi. 

Yattara'nın Trabzonspor'dan alacağı bulunduğu ve bu alacaklarını alamadığı için kulübü FIFA'ya şikayet ettiği iddiaları ile ilgili olarak bilgi veren Trabzonspor Profesyonel Şube Menajeri Necmi Perekli ise, Yattara'nın FIFA'ya başvurduğu şeklinde çıkan iddialar üzerine oyuncunun menajeri Adnan Demir ile görüştüğünü söyledi.

Perekli, Adnan Demir'in kendisine herhangi bir problemin olmadığını ifade ettiğini belirterek "Yattara'nın Fransa'da toplanacak olan Gine Milli Takım kampına katılmazsa Trabzon'a döneceğini söyledi. FIFA'ya başvurduğu ile ilgili bizde bilgi veya yazı yok" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2007 Perşembe 14:40:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?