5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Yattara gün sayıyor

Trabzonspor'un sezon öncesi hazırlık kampında oynadığı Standard Liege maçında sakatlanarak uzun süre sahalardan uzak kalan İbrahim Yattara, 61 numaralı forma ile sahalara dönecek olmanın heyecanını yaşıyor.
Gineli oyuncu 15 günlük arayı iyi değerlendirip formayı hak etmek için çok çalışacağını belirterek, Bordo-mavili taraftarların çok özlediğini söyledi.


Bordo-mavili takımın Hollanda kampında Standard Liege ile oynadığı hazırlık maçında sakatlanan ve uzun süre sahalardan uzak kalan Yattara, gün sayıyor. 61 numaralı forma ile sahalara dönecek olmanın heyecanını yaşayan Gineli oyuncu, lige verilen arada formayı hak etmek için çok çalışacağını belirterek, "Lige verilen ara benim için çok önemli bir fırsat oldu. Eksiklerini gidermem için baya bir zamanım olacak. Formayı hak etmek için çok çalışmam gerektiğini biliyorum. Çünkü takımda çok önemli oyuncular
var. Bende bu rekabet ortamından başarıyla çıkıp takıma katkıda bulunmak istiyorum" dedi.


Kötü günleri geride kalması için İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının çok önemli olduğunu belirten Yattara, "Hocamın beni hazır görüp sahaya sürmesi halinde elimden gelenin en iyisini yapacağım. Kendimi hazır hissediyorum ama lige verilen arada daha bir hazır hale geleceğim. Kötü bir dönemi yaşıyoruz. Sakatlıklar ve şansızlıklarda oldu. Bu kötü dönemi atlatacak olanda bizleriz. Elbirliğiyle bu işin üstesinde geleceğiz" diye konuştu.


Taraftarları çok özlediğini de belirten Yattara, "Onlar beni özledi, ben de onları özledim. Onlarla kavuşacağımız günü iple çekiyorum. İnşallah performansımla onları mutlu edecek bir oyun ortaya koyarım. İstanbul fikstür olarak deplasman görünse de bizim için değil. İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağımız maçta büyük bir taraftar desteğinin arkamızda olacağına inanıyorum" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2009 Perşembe 13:14:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?