30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Yelken seçmeleri yapıldı

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yelken İl Temsilciliği tarafından Akçaabat Darıca Limanı’nda Yelken Bölge Kupası Trabzon il seçmeleri yapıldı.

Trabzon Bölgesi’nden 20 sporcunun katıldığı seçmelerle ilgili bilgi veren Yelken İl Antrenörü İlker Aydın, yelken sporunu Trabzon’da yaygınlaştırmak için çalıştıklarını belirterek “Türkiye Yelken Federasyonu yıllık faaliyetinde Trabzon’a bir organizasyon vererek yelken sporunun yaygınlaştırılması konusunda gerekli desteği veriyor. İlimizde bu sporun yaygınlaştırılmasında yıllardır emeğini esirgemeyen Akçaabat Yelken İhtisas Kulübü bu yarışmalara ev sahipliği yapıyor” dedi.

Akçaabat Yelken İhtisas Kulübü Başkanı Mehmet Ekici ise yelken sporunun Trabzon’da yaygınlaşması için yıllardır çalıştıklarının ifade ederek “Yetkililerden alt yapı konusunda gerekli desteğin verilmesini istiyorum. Şuanda zor şartlarda bu işi yapmaktayız. Amacımız Trabzon‘u yelken şehri konumuna getirmektir“ diye konuştu.

Ekici, 12–15 Ekim 2007 tarihlerinde Trabzon’da yapılacak olan Karadeniz Bölge Kupası yarışlarına Sinop, Samsun, Ordu, Giresun, Rize ve Trabzon’dan yelkencilerin katılacağını sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2007 Pazartesi 17:54:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?