5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Yeni formalar tanıtıldı

Trabzonsporlu futbolcular, yeni sezonda giyecekleri formaları tanıttı.


Bordo-mavili futbolculardan Gökhan Ünal, Umut, Egemen, Tayfun, Ceyhun ve yeni tranferlerden Ferhat Öztorun, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki idman sahasında yeni formaların tanıtımına katılırken, yeni sezon öncesinde de umutlu konuştular. Tecrübeli defans oyuncusu Egemen Korkmaz, yeni sezona yeni teknik direktörle başlayacaklarını ifade ederek, "Bu sezonun camiamız için hayırlı olmasını diliyorum. Yeni hocamız var, aramıza yeni katılan arkadaşlarımız oldu. Zaten geçen seneden oturmuş bir kadromuz var.
İnşallah iyi bir hazırlık dönemi geçirerek ligi başarıyla tamamlarız" diye konuştu.
Golcü futbolcu Umut Bulut ise, yeni sezona şampiyonluk parolasıyla gireceklerini belirterek, "Geçen sene şampiyonluğa çok yaklaşmıştık, ancak bazı olumsuzluklardan dolayı bu olmadı. Ligi üçüncü bitirdik, bu da güzel bir başarı. Bundan sonra hem Avrupa Kupası hem de Türkiye Kupası'nda başarılı olarak taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz" diye konuştu.


Bordo-mavili futbolcu Tayfun Cora da, bu yılki hedeflerinin geçen yıldan daha başarılı olmak olmak olduğunu söyleyerek, "Geçen sezon ligi daha iyi bir yerde bitirebilirdik, ancak olmadı. Yeni hocamız ve taraftarlarımızla bu sezon daha başarılı olacağımıza inanıyorum. Oturmuş bir takımımız var, artık mazaret yok" ifadelerini kullandı.


Yeni transferlerden Ferhat Öztorun ise, "İnşallah güzel bir sezon olur, istediğimiz başarıları elde ederiz" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2009 Perşembe 21:04:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?