5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Yenilgi sonrası konuşma yasağı

Turkcell Süper Lig'in 21.haftasında kendi saha ve seyircisi önünde ligin alt sıralarında yer alan Denizlispor'a beklenmedik şekilde 2-0 mağlup olan Trabzonspor'da kulüp başkanı Sadri Şener, farklı söylemlerin ortaya çıkmaması adına yönetim kuruluna konuşma yasağı koydu.


Trabzonspor Kulüp Başkanı Sadri Şener, kaybedilen Denizlispor maçı sonrası yönetim kurulu ile bir araya gelerek bazı kararlar aldı. Şampiyonluk hesapları yapan Bordo-mavili takımda beklenmeyen Denizlispor mağlubiyeti sonrası kulüp başkanı Sadri Şener yönetim kurulu ile bir araya gelerek bozulan moral ve motivasyonu yerine getirmek için bir takım önlemler alarak duruma el koydu.


Teknik Direktör Ersun Yanal ve oyuncularla bir toplantı yapan Sadri Şener, herkesten kendisini toparlaması istedi. Alınan mağlubiyetin her takımın başına gelebileceğini oyunculara aktaran Şener, oyunculardan bir an önce kendilerini toparlayarak lige yoğunlaşmaları gerektiğini belirtti. Bu takımı buralara kadar sizler getirdiniz. Yaşanan kayıpları da siz telefi edeceksiniz diyerek takıma ve teknik heyete moral verdi.
Trabzonspor Kulüp Başkanı Sadri Şener, yönetim kurulu ile bir araya geldiği toplantıda ise herkesten konuşmamasını istedi. Teknik heyetin, futbolcular ve taraftarın yapılacak olan açıklamalardan ve ortaya çıkacak olan farklı söylemlerden etkilenebileceğini düşünen Şener'in aldığı bu karara yönetim kuruluda olumlu yaklaştı. Denizlispor mağlubiyeti sonrası gerilen ortamın iyece gerilmemesi adına alınan bu karar sonrası basına Sadri Şener ve asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu dışındaki yönetim kurulu
üyelerinin açıklama yapması beklenmiyor.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2009 Pazartesi 13:35:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?