5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

'Yerel seçimler milat olacak'

AKP Trabzon Merkez İlçe Başkanı Yılmaz Büyükaydın, 29 Mart'ta yapılacak Yerel Seçimlerin Trabzon için bir milat olacağını söyledi.

Büyükaydın, 29 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde muhtarlarla bir araya geldi. Yerel Seçimlerin giderek yaklaştığını belirten Büyükaydın, parti olarak seçim hazırlıklarını sürdürdüklerini kaydetti.

29 Mart’ta yerel yönetimlerde çok büyük bir değişim ve dönüşüm hamlesi başlatacaklarını dile getiren Büyükaydın, “İktidara geldiğimiz günden bu yana merkezi yönetimde yaşanan değişim ve dönüşümü, ülkenin her bir köşesindeki şantiye havasını, inşallah 29 Mart'ta yeni bir değişim ve dönüşümle birlikte yerel yönetimde de yaşatmaya devam edeceğiz. Trabzon ve Türkiye'nin diğer illeri, ilçeleri, beldeleri bu değişim ve dönüşümden nasibini alacaktır. Biz geçmişte merkezi hükümetle yerel idarenin bütünleşmesiyle kentin, beldenin neler kazandığını yaşadık ve gördük. Trabzon'un yeni bir atılıma olan ihtiyacını hep birlikte hayata geçirmek azmindeyiz. Bu azmi kentsel kalkınmanın mimarları muhtarlarımızla başaracağız. Mahallelere inerek hizmeti paylaştıracağız. Sorunları tek tek ele alacağız. Tribünlere oynamayacağız, sahada mücadele edeceğiz” dedi.

Yerel Seçimlerin Trabzon için bir milat olacağını savunan Yılmaz Büyükaydın, şöyle konuştu: “Halkımızın bize vereceği güç, göstereceği teveccüh bugüne kadar belediyelerde hiçbir ayırım gözetmeyen anlayışımızın ödülü olacaktır. Bugüne kadar ödeneği eksik gönderilmeyen, ancak ihaleleri yandaşlarına veren mevcut yönetimin de tavsiyesi anlamına gelecektir bu ödül. Biz üzerimizdeki sorumluluğun bilinciyle hareket ediyoruz. Bu sorumluluk halkımıza olun hizmet sorumluluğumuzdur. Muhtarlarımızın ihtiyaç duyduğunda değil, her zaman bu sorumlulukta paydaşımız olacak. Oluşturacağımız muhtarlar masasıyla hizmetin her ayağında yer alacak, hizmetin mahallelerimize eşit dağılımını birlikte sağlayacağız.”

iha
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2009 Cumartesi 22:28:32
Güncelleme :3 Ocak 2009 Cumartesi 22:32:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?