4
Mayıs
2024
Cumartesi
TRABZON

Yıldırım Trabzon'a yaramıyor

Turkcell Süper Ligi'nin 24. haftasında Pazar günü Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak Trabzonspor-Galatasaray maçını yönetecek FİFA kokartlı hakemlerden Yunus Yıldırım, Trabzonspor'a yaramıyor.

Bordo-mavili takım, daha önce Yunus Yıldırım'ın yönettiği iki Galatasaray maçında da sahadan mağlubiyetle ayrıldı.
15 Mart Pazar günü oynanacak olan Trabzonspor-Galatasaray karşılaşması iki takım açısından da büyük bir önem taşıyor. Müsabakayı kazanacak takım şampiyonluk yarışında önemli bir avantaj elde edecek. Son haftalarda kendi sahasında Denizlispor'a ve Konyaspor'a mağlup olan Bordo-mavili takım, evinde oynayacağı maçta kaza yaşamak istemiyor. Galatasaray'ı yenerek kötü sonuçları camiasına unutturmak isteyen Trabzonspor, karşılaşmaya mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanıyor.
Trabzonspor-Galatasaray maçını yönetecek olan Yunus Yıldırım, daha önce iki kez Trabzonspor-Galatasaray maçlarında düdük çaldı. Söz konusu karşılaşmalarda Bordo-mavili takım sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Bordo-mavili takım, 2 Ekim 2005 tarihinde oynanan karşılaşmayı 4-1, 12 Nisan 2008 tarihinde oynanan karşılaşmayı ise 1-0 kaybetmişti.
Manisa bölgesi hakemlerinden Yunus Yıldırım, bugüne kadar Trabzonspor'un 11 maçında düdük çaldı. Söz konusu maçlarda Trabzonspor 2 galibiyet elde edebildi. 6 maçta sahadan mağlubiyetle ayrılan Trabzonspor, 3 maçta ise sahadan beraberlikle ayrıldı. Bordo-mavili takım, bu maçlarda 11 gol atarken, kalesinde ise 15 gol gördü. Yunus Yıldırım, ligin 20. haftasında oynanan ve 1-1 beraberlikle sona eren Beşiktaş-Trabzonspor maçını yönetmişti.
Yunus Yıldırım, 13 kez de Galatasaray maçlarında düdük çaldı. Söz konusu maçlarda Sarı-kırmızılı takım, 9 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 2 beraberlik elde etti. Galatasaray, bu maçlarda 27 gol atarken, kalesinde 9 gol gördü.
Turkcell Süper Ligi'nin 24. haftasında oynanacak olan Trabzonspor-Galatasaray maçının FİFA Kokartlı hakemi Yunus Yıldırım'ın yönettiği iki takım maçları ile bu maçlarda alınan sonuçlar şöyle:
YUNUS YILDIRIM'IN TRABZONSPOR KARNESİ:
"Beşiktaş-Trabzonspor: 1-1
Trabzonspor-Gaziantepspor: 1-1
Galatasaray-Trabzonspor: 1-0
Kayserispor-Trabzonspor: 1-0
Trabzonspor-Ankaragücü: 0-0
Denizlispor-Trabzonspor: 3-4
Trabzonspor-Beşiktaş: 1-2
Gençlerbirliği-Trabzonspor: 1-0
Kayseri Erciyesspor-Trabzonspor: 1-0
Galatasaray-Trabzonspor: 4-1
Trabzonspor-Malatyaspor: 3-0

YUNUS YILDIRI'IN GALATASARAY KARNESİ:
Sivasspor-Galatasaray: 2-0
Galatasaray-Konyaspor: 4-1
Galatasaray-Trabzonsspor:1-0
Ankaraspor-Galatasaray: 0-1
Gaziantepspor-Galatasaray:1-1
Bursaspor-Galatasaray: 0-1
Galatasaray-Antalyaspor: 1-1
Galatasaray-Sakaryaspor: 4-0
Galatasaray-Ankaraspor: 4-0
Galatasaray-Amnakaragücü: 2-0
Kayserispor-Galatasaray: 1-3
Galatasaray-Trabzonspor: 4-1
Galatasaray-Gençlerbirliği: 1-2"
 

iha
Yayın Tarihi : 13 Mart 2009 Cuma 16:47:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?