5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Yıldız adayları iddialı konuştu

Trabzonspor'un yıldız adayı olarak 4.5 yıllığına renklerine bağladığı Göksu Alhas ve Faty Papy, bordo-mavili takımda kalıcı olmak istediklerini söylediler.


Trabzonspor'un genç oyuncusu Göksu Alhas, hayallerini süsleyen takımda forma giyeceği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Bana yönelik olan beklentilerin farkındayım.

Trabzonspor'a imza attığım için çok mutluyum ama imza atmayla iş bitmiyor. Bundan sonra çok çalışmam gerektiğini biliyorum. Beklentilere en iyi şekilde cevap vermek istiyorum. Önümde uzun yıllar var. Bu sezon çok çalışıp takımın kalıcı oyuncularından olmak istiyorum" dedi.


Kendini tamamen futbola verdiğini belirten genç oyuncu, "Tesislerde yatıp, kalkıyorum. Boş zamanlarımda ailemi görüyorum. Bunun dışında başka şeylerle uğraşmıyorum. Genç futbolcularız ve yaşantımıza dikkat etmemiz gerekiyor. Bundan sonra inşallah benim için iyi olur. Bana verilen şansı en işi şekilde değerlendirmek istiyorum" diye konuştu.


Avrupa'da çok genç oyuncuların bulunduğunu belirten Göksu Alhas, "Avrupa'da üst düzey takımlarda oynayan bir çok oyuncu var. Bu yükü neden biz kaldırmayalım ki ? Çok çalışırsak ve yaşantımıza dikkat edersek her şeyin üstesinden gelebileceğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.


Bordo-mavili takımın Burundili oyuncusu Faty Papy ise hayatını futbola adadığını belirterek, "Trabzonspor'a geldiğim için çok mutluyum. Burası benim için iyi bir çıkış yeri olacak. Kendimi ispatlayım takımın kalıcı oyuncusu olmak istiyorum. Bunun için çok çalışmam gerektiğini ve Trabzonspor'a katkı sağlamam gerektiğini biliyorum. Trabzonspor'a gelerek iyi bir şans yakladığımı düşünüyorum. Bunu da değerlmendirebiliceğime inanıyorum" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2009 Perşembe 14:46:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?