30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Yıldız'dan Şener'e bombardıman

Trabzonspor'da 15-16 Aralık tarihlerinde yapılacak olağan genel kurulda başkanlığa adaylığını açıklayan Hacı Yıldız, başkan adaylarından Sadri Şener'i eleştiri yağmuruna tuttu.

İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Trabzonspor başkan adayı Hacı Yıldız, kendi şirketini yönetemeyen Sadri Şener'in Trabzonspor'u nasıl yöneteceğini merak ettiğini belirterek, "Sadri Şener'in durumunu biliyorsunuz. TMSF ile sıkıntıları olan bir insan. Bu tür sıkıntılar yaşayan bir insan, kalkıp Trabzonspor başkanlığına nasıl aday olabiliyor, merak ediyorum. Bir insanın üzerinde eğer telefonu yoksa, bir insanın kredi kartı, çek defteri yoksa ve dışarıya çıkma yasağı varsa, bu insan nasıl başkan olacak. Ben buna inanamıyorum. Bunun yanında Sadri Şener'e 'Efsane başkan' diyorlar. Böyle bir şey yok. Mehmet Ali Yılmaz, genel seçimlere girerek bakan oldu. Sadri Şener de, Mehmet Ali Yılmaz'ın başkanlığı düşünce, sıralamadan dolayı başkan olmuştur. Sadri Şener gitsin, maliyeden borcum yoktur kağıdını getirsin. Ben oyumu ona vereceğim ve adaylığımı çekeceğim. Bunlar bu delegeleri aptal yerine mi koyuyorlar. Bu bir parti seçimi değil, bunlar Trabzonspor'a zarar verir. Ben sormak istiyorum; hangi topçunun çekini
imzalayabilecek, hangi bankalardan kredi alabilecek ?. Kimmiş ve Trabzon'a ne yapmış açıklasın" dedi.

Mehmet Ali Yılmaz'ın Trabzonspor başkanlığına aday olduğu takdirde Yılmaz'ı destekleyebileceklerini belirten Yıldız, "Tabi ki Mehmet Ali Yılmaz'ı destekleriz. Şaibesi yok, bizim de onursal başkanımız. Biz kendisine ziyaretlerde bulunduk. Bizden başka kimse ziyarete gidemiyor. Çünkü yanına gitse yasaklı olduğu için Mehmet Ali Yılmaz beyin, tersleyeceği bellidir" diye konuştu.

"Trabzon'un yetiştirmiş bir kişi olarak Trabzonspor'un kötü gidişine 'dur' demek için göreve talip olduk" diyen Hacı Yıldız, "Bayrağı ben elime aldım, hep beraber kongreye kadar gideceğiz. Başkan seçilirsem takımda revizyon yapacağım. Hem futbolcularla hem de tesislerle ilgili projelerimiz var, bunları gerçekleştireceğiz" ifadelerini kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2007 Cumartesi 13:34:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa SARAL IP: 88.224.205.xxx Tarih : 8.12.2007 17:24:53

valla bu AKP gelenden beri spor'a bile siyaset bulaştırdılar ayıptır ya herhes spordan elini ayağını ceksin