5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Yıldızlardan anlamlı ziyaret

Trabzonspor'un yıldız oyuncuları Song ve Alanzinho, kimsesiz çocukların barındığı Trabzon Fatih Çocuk Yuvası'nı ziyaret ederek, çocuklara imzalı formalarını dağıttı.
 

Minik Kalplerle El Ele Derneği, Trabzon Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Trabzonspor Kulübü'nün birlikte organize ettiği ziyarette Kamerunlu oyuncu Rigobert Song ve Alanzinho, Trabzon Fatih Çocuk Yuvası'ndaki kimsesiz çocukları ziyaret etti. Yıldız oyuncular Song ve Alanzinho'yu üzerlerindeki Bordo-mavili formalarla karşılayan çocuklar, futbolculardan imza alarak fotoğraf çektirdi. Küçük çocuklar futbolculara büyük ilgi gösterirken, Song ve Alanzihno da bu ilgiyi karşılıksız bırakmadı.
Ziyaretin son derece özel ve anlamlı olduğunu belirten Kamerunlu defans oyuncusu Song, "Çocukluklarını böyle zor koşullar altında geçiren insanların böylesi iyi ve sosyal ortamlarda bulunmaları bizim için son derece önemli. Onları bir nebze olsun mutlu edebilmek bizleri de mutlu ediyor. Çocuklara mümkün olan hassasiyeti göstermek durumundayız. Çünkü bizim içimizde de böyle yetiştirme yurtlarından çıkıp gelen oyuncular var. Böyle yerlerde bulunmak demek ümitsiz olmak anlamına gelmiyor. Daima bir umudunuz
olmalıdır. Önemli olan burada barınan çocuklara mümkün olan en iyi eğitimi verebilmektir. Bizlere ihtiyaç duyulduğu her an burada olacağız. Elimizden geldiği kadar bu sorumluluğu yerine getireceğiz" diye konuştu.


Brezilyalı oyuncu Alanzinho da, ziyaretin çocukları olduğu kadar kendilerini de son derece mutlu ettiğini vurgulayarak, "Ülkem Brezilya'da bu durumda olan birçok çocuk var. Aynı manzaraları orada da görmeniz mümkün. Bu çocukları bugün bir nebze mutlu edebildiğimiz için sevinçliyiz. Umarım bu tür organizasyonlar devam eder ve biz de katkıda bulunuruz" dedi.


Öte yandan Trabzonspor'un Kamerunlu oyuncusu Song'un Kamerun'da yaşayan oğlu Roni'yi, Bordo-mavililerin Burundili futbolcusu Faty Paty zanneden çocukların imza almak için sıraya girmeleri ilginç bir görüntü oluşturdu.
 

iha
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2009 Salı 21:07:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?