30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Yılmaz, yönetimi topa tuttu

Trabzonspor Kulübü Başkan adayı Hacı Yıldız, camiayı mutlu edecek yönetim için çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, her kesimi kucaklayacak bir Trabzonspor oluşturacaklarını söyledi.

Trabzonspor Başkan adayı Hacı Yıldız, başta Trabzon olmak üzere İstanbul, Ankara, Bodrum, İzmir ve Türkiye'nin dört bir yerinde bulunan Trabzonspor sevdalıları ile her kesimi kucaklayacak bir yönetim için çalışmaları sürdürdüklerini belirterek, "Trabzonspor düşünüldüğünden çok daha büyük bir kulüp, ama son zamanlarda yapılan yanlışlıklar Trabzonspor'a duyulan sempatiden insanları uzaklaştırsa da çok büyük bir potansiyele sahip bir camiayız. Bu gücü harekete geçirecek iyi bir yönetim için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Arkasına her kesimin desteğini alan bir Trabzonspor oluşturarak camiayı mutlu edecek sonuçları alacak bir yönetim oluşturacağız. Bunu lafta değil özde gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

Trabzonspor'un son dönemde yaşadıklarının yönetimsel beceriksizlikten kaynaklandığını ifade eden Hacı Yıldız, "Olaylı Trabzonspor-Sivasspor maçında, Trabzonspor çok büyük bir yara almıştır. Bu tamamen yönetimsel beceriksizlikten kaynaklanmıştır. Trabzonspor gibi büyük bir camianın başkanı yumruğunu masaya vurmalıdır. Bizim yönetimimizde Trabzonspor'un haklarını hiç kimse haksız yere gasp edemeyecek. Biz öyle büyük bir camianın bireyleriyiz ki kimsenin hakkını yemeyiz. Kimsenin de hakkının bize geçmesini istemeyiz. Biz hakkımız olanı almasını her zaman biliriz" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Haluk Ulusoy yüzünden Trabzonspor'un sempati kaybettiğini belirten Yıldız, "Haluk Ulusoy'un Trabzonlu olması, Trabzonspor'a bir fayda değil zarar veriyor. Anadolu takımları Haluk Ulusoy yüzünden Trabzonspor'a artık sempati duymuyor. TFF Başkanı Haluk Ulusoy insanları gruplaştırıyor" ifadelerini kullandı.

Yıldız, Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan'ın son dönemlerdeki halini hiç beğenmediklerini de ifade ederek, "Ziya Doğan iyi bir insan olabilir, iyi bir teknik adam olabilir ama Trabzonspor'da çok yıprandı. Bordo-mavili kulüpte kalıp hizmet etmesi artık çok zor. Bir an önce çekip gitmesi lazım. İçinde bulunduğu durum Trabzonspor'a fayda değil zarar veriyor" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2007 Çarşamba 16:25:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet aziz IP: 85.107.123.xxx Tarih : 29.09.2007 16:19:20

bu yazıyı okuyunca allah allah dedım trabzonsporun gelecegını dusunen enson ınsan bıle bu olmamalı dedım cunku hacı yıldız kendı cocuklarının gelecegını dusunmezken trabzonsporu nasıl dusunebılır ıkı anneden ıkı cocuga sahıp her ıkı eslerıde asırı sorumsuzluklarından dolayı kendısını bosamıstır ne ekıncılerın damadıdır nede çakıcıların enıstelerıdır her ıkı aıledende eslerı tarafından bosanma suretıyle bagı kalmamıstır aqma kendısıne ısıne gelır ekıncının damadıyım ısıne gelır çakıcıların enıstesıyım derhacı yıldız once cocuklarına sahıp cıksın tranzonspora sahıp cıkacak cok ınsan var