30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Yılmaz: Albayrak aday olmalıydı

Trabzonspor Kulübü Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, hafta sonunda yapılacak genel kurulda istekli ve talipli başkan adaylarının olduğunu belirterek, "Benim onursal başkan olarak kalmamda fayda var" dedi.

Mehmet Ali Yılmaz, dün gece katıldığı bir TV programında, genel kurul öncesi yoğun bir kampanya başlatıldığını belirterek, "Ben 2000 yılından sonra adaylığı düşünmediğimi hep söyledim, ama geçmişten kalma Trabzonspor'a sözümüz var. Trabzonspor, yere düşerse bırakmayız, sahipleniriz. Yere düşerse de yerden kaldırırız. Bu kadar istekli ve talipli arkadaş varken benim onursal başkan olarak kalmamda fayda var" dedi.

Kulüp başkanı Nuri Albayrak'ın bir takım projeler meydana getirdiğini kaydeden Yılmaz, şöyle konuştu: "Stat yapacaklardı, proje onaylandı. Benzin istasyonu projesi vardı. Sonuna gelindi, ama aday olmayacağını söyledi. Halbuki ben onun devam etmesini istiyordum. Çünkü o projelerini tamamlasın. Bence Albayrak, aday olmalıydı. Adaylardan İbrahim Hacıosmanoğlu ve Hacı Yıldız da başarılıdır. Sadri Şener de benimle uzun yıllar birlikte çalıştı. O da iyidir. Onun niye aday olduğunu anlamadım. Yorgun ve bıkkın olması gerekir. Helal olsun, cesaretini gösterdi. Çok tebrik ediyorum."

AA
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2007 Salı 14:07:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?