5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Yomra adayına destek

AK Parti Trabzon Belediye başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yoğun seçim çalışmalarına rağmen fırsat bularak baba ocağı
Yomra ilçesine giderek partisinin Yomra Belediye başkan adayı Halil İbrahim Pehlivan’a destek verdi.


AK Parti Yomra İlçe Teşkilatı’nda partililer ile buluşan Gümrükçüoğlu, Yomra’nın baba ocağı olması nedeniyle kendisi için farklı bir yeri olduğunu ifade ederek “Seçim çalışmalarımızın çok yoğun geçmesine rağmen özellikle zaman ayırıp sizlerle buluşmak istedim. Bu ilçemize daha iyi hizmet getirmenin yolu burada da AK Partimizin ve adayımızın kazanmasıdır. Bizim Trabzon belediyesini açık ara almamız aşikar. Trabzon Belediyesi bu durumda kendisine en yakın olan Yomra ve Akçaabat ile iç içe olacaktır. Eğer kazanmamız ve sizin de kazanmanız halinde 5 yıl sonunda Trabzon’un Akçaabat ve Yomra ile bir bulvar kenti haline gelmiş olduğunu göreceksiniz. Bütün imkanlarımızı seferber edeceğiz. Bunun için çok sıkı ve iyi çalışın. Kardeşimiz Halil İbrahim beyle omuz omuza çalışmamızı temin edin” dedi.


Yomra Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Pehlivan ise kendisine verdiği destekten ötürü teşekkür ederek “Çok yoğun geçen seçim çalışmalarınıza rağmen bize zaman ayırarak ilçemize gelmeniz, bize destek olmanız bizleri gururlandırmış ve sevindirmiştir. İnşallah Trabzon ve Yomra’da seçimi kazanarak şehrimizi daha güzel yarınlara taşıyacağız” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından bir restoranda akşam yemeği yenildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Mart 2009 Salı 11:47:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?